Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 648 / 1 / 0
Wiesz tylko, że skoro ja tego trampka chcę wziąć 250 mg to watpie czy te drgawki powinny ogólnie wystąpić...
  • 952 / 3 / 0
moim zdaniem ja bym ladowal z trampkiem w wiekszej ilosci pamietam swoj pierwszy sedam 6 mg po jednej tabletce czulem sie przyjemnie, a po kilki o wiele lepiej ja jadlem po killka jak zaczynalem zabawe z benzo z bromkiem tez slabo go czulem moze z byt wiele wymagalem, a tabletki byly 6 mg , musisz sam stwierdzic, jak ja jadlem z trampkiem to fajnie sie komponowalo jak wiekszosc benzo z opio wiecej relaxu rozluznienia fajnie pogadac z ludzmi, z alko tez sprubuj benzynki super sie lączy :D
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 438 / 6 / 0
klonista pisze:
benzo nie maja wplywu na wage tylko zaleza od receptorow jakie kto ma i czy ma wyrobione, widzialem sloni po 90 kg co padali na ziemie i mimo trepow na jape nie mogli wstac po 3 godzinach :) po dosc malych dawkach :)
Na te przypadki, które powyżej opisujesz napewno nakładały się też inne czynniki. Ogólnie preparaty silnie działające są dawkowane w przeliczeniu mg / kg masy ciała, gdyż dawka toksyczna, oraz LD50 jest określane w oparciu o ten parametr, gdyż masa ciała ma naprawdę duży wpływ na tempo osiągnięcia maksimum w osoczu, a także wpływa na T=1/2

Ale ogólnie bromazepam jest lajtownym benzo i ciężko z nim przesadzić , a w połączeniu z taką ilością trampa można co najwyżej złapać stan a la nood.
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 952 / 3 / 0
ale moc dzialania benzo na organizm zalezy od wyrobienia receptorow , ja waze 70 kg a moge zjesc paczke klonow i stac prosto , ba nawet najblizsi sie nie poznaja , a przyprowadze goscia co cwiartke zje i juz mu sie koluje w glowie, nie wiem ale wydaje mi sie ze nie wszystkie substancje przelicza sie na kg masy ciala , chyba ze jakies dawki ktore sa progami smiertelnymi , tak samo z grzybami lsd czy czyms innym nie wiem, ale wydaje mi sie ze duzo zalezy od psychiki i glowy a nie masy ciala :)

co do czasu aby otrzymac max sterzenie w osoczu to normalne ze ludzie o duzej masie dluzej beda czekac az caly lek bedzie w krwioobiegu , ale watpie zeby mialo to wplyw na dzialanie danego leku ze zadziala slabiej czy mocniej , ale to tylko moje prywatne zdanie i przypuszczenie, moze byc inaczej, zadnego benzo nigdy lekarz nie przepisywal mi wedlug masy ciala , a niektore leki tak pewnie sie przepisuje , to normalne

wsumie przykladow mialem bardzo duzo, ze koksiki okolo 90 kg masy ciala na pierwszy raz jadly po 1 mg , a ja pierwszy raz w zyciu napewno kilka mg i calkiem niezle sie czulem , a inni juz nie chcieli , wiec mysle ze co osoba to inne zdanie :)
  • 438 / 6 / 0
Napewno kwestia osobnicza ma duże znaczenie, ale zwróć uwagę , że w Twoim przypadku jako stałego usera clonów, dochodzi oprócz uzależnienia, tolerancji jeszcze przyzwyczajenie , przyzwyczajenie jest nieco innym mechanizmem niż tolerancja najlepiej obrazuje to efedryna tj. efekty sympatykomimetyczne, zwiększone tętno i hiperwentylacja wystepują przy pewnej dawce, późniejsze ponawianie dawki nie przynosi takiego samego efektu , a niekiedy nie podtrzymuje nawet pierwotnego stanu. Z benzo w tej kwestii bywa podobnie.

Osobiście szacun - nie wyobrażam sobie zjeść paczki klonów %-D,pomimo iż mam doświadczenie z niemal każdą dostępną benzo. Tak jak to napisałeś akurat klonazepam mnie rozkłada na łopatki ! :D
Inne benzo jak naprzykład bromazepam, lora-,dia-,esta- mogę jeść jak tic-taci !

Lubię to !
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 952 / 3 / 0
tez to lubie i zgadzam sie z mechanizmem calego dzialania, ale puki nie bylem stalym userem nigdy nie zjadlem mniej niz 2 mg , pierwszy raz w zyciu jak bromka 6 jadlem to cala paczke , plus alko , tak jak mowisz kwestia osobnicza , a moze kwestia jak bardzo kto jest znerwicowany, ja ogolnie biegam wszedzie jakbym mial adhd :) a z nerwicy prawie osiwialem w 2 gimnazjum :D
  • 1343 / 18 / 0
a 1,5-3jeczke broma można sobie zapodać do ziółka, jak mnie jeszcze 0,5 alpry klepie a przynajmniej takie mam wrazenie?
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2013 przez tramadolol, łącznie zmieniany 1 raz.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 438 / 6 / 0
Bezproblemowo.
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 1343 / 18 / 0
wczoraj akurat nie miałem okazji spróbować, ale ciśnie mnie dziś na jeszcze jedna 3-jeczke. Dzień po będzie mocniej działać?
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 32 / / 0
Słabo, dla mnie słabo. Zolpidem mocno trzepie praktycznie od zaraz, szczególnie brany w dzień i dorzucany, nawet estazolam w zwykłej dawce 2-4mg nieźle mnie lajtował, a tutaj po tym jak skończyła się esta, 2 dni po 9mg sedamu i praktycznie zero efektu, poza tym, że lekko ziewam, chyba nie dla mnie, wkręcony byłem w coś innego, niż przeciwlękowe. Jakieś rady?
ODPOWIEDZ
Newsy
Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.