Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 56 / 6 / 0
@pieknnysyf nie uważasz że to przez źle przeprowadzoną synteze zmienia kolor "sort"?
  • 158 / 5 / 0
Mam pytanie
Jak sie wpierdalalo 4mmc i 4mec od wrzesnia 5g okolo co tydzien lub dwa do lutego a od marca po 2g tygodniowo(ostatnio 4mmc jadlem w czwartek to czy to normalne ze 4CMC nie dziala czy to coś ze sortem?
Bo wiem ze mmc nie działa po cmc ale czy to działa tez w druga strone?
  • 6 / / 0
Wydaje mi się że z sortem coś nie tak trafiłeś. Chodź przy takiej ilości zjedzonego ciężko o fajne wejście. Trzeba zrobić przerwe;)
  • 43 / 3 / 0
@Entter przecież 4-CMC powinno działać zawsze tak samo, nie ma znaczenia "sort".
  • 848 / 285 / 0
@roolth
Nie zawsze. Działanie zależy od tego jaki jest procentowy udział masowy w danym batchu diastereoizomerów danej substancji. Różne diastereoizomery mają różne wartości powinowactwa do tych samych białek w ludzkim organizmie.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 43 / 3 / 0
@Hash_Oil masz więcej informacji nt. syntez 4-CMC?
  • 848 / 285 / 0
@roolth
Nie badałem żadnego sorry pod tym kątem. Szukaj na scholar.duckduckgo więcej info.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
  • 43 / 3 / 0
@Hash_Oil czym jest scholar? Może chodziło ci o search? Albo napisz to inaczej bo tak to nie idzie rozszyfrować o co ci mogło chodzić.
  • 507 / 194 / 1
@roolth
https://scholar.duckduckgo.com/
duckduckgo Scholar – darmowa, specjalistyczna wyszukiwarka internetowa amerykańskiej spółki duckduckgo Inc. służąca do przeszukiwania bazy danych zawierających publikacje naukowe z różnych dziedzin.
Wyszukanie tego zajęło mi 10 sekund.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 848 / 285 / 0
Silnik forum automatycznie cenzuruje układ znaków g00gle. Chodziło mi o scholar.g00gle. Jest to wyspecjalizowana wyszukiwarka do artykułów naukowych / badań.
Kontakt:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.