Próbowałem większość aptecznych i rc, najlepiej mi podpasowal etizolam.
Zawsze mnie bawia ludzie ze tylko apteczne benzo, alpra itp
A alpra ssie w stosunku do etizolamu.
Etizolam można sobie brać i odstawić jak człowiek a nie w meczarniach jak ten jebany alprazolam.
Ogólnie bardzo dobrze że zdelegalizowali bo nie jest to kurwa zabawka. Substancja dla dojrzałych użytkowników, gumbusy nie narobia sobie przypalu, a kto ma ogarnąć i tak ogarnie.
Pozdrawiam entuzjastów etizolamu!
25 sierpnia 2019rodozz313 pisze: Najlepsze benzo ze wszystkich biorąc pod uwagę apteczne i rc.
Próbowałem większość aptecznych i rc, najlepiej mi podpasowal etizolam.
Zawsze mnie bawia ludzie ze tylko apteczne benzo, alpra itp
A alpra ssie w stosunku do etizolamu.
Też uważam, że eti jest lepszy od alpry, i choć to nawet nie benzo, to eti przebija ich sporą ilość, ale jakoś nie sądzę, żeby rc benzo były lepsze od aptecznych, a zjadłem większość rc benzyn dostępnych na polskim rynku w latach 2016 - 2018. Większość aptecznych też już mam w CV, czyli, jak mniemam, mamy podobne doświadczenie. I mojej opinii, że benzo apteczne są lepsze od rc (i nie tylko pod względem działania, ale i np. czystości) raczej nic już nie zmieni.
Nota bene, jakby nie patrzeć to eti jest apteczne, tylko nie w Polsce.
Gdzie dwóch Polaków, tam trzy zdania, nie ma się z czego śmiać
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Zresztą ja głównie brałem rano/popoludniu
Jakoś mam zasadę nie brać benzo na sen.
mniej tozysczyne(nigdy tak na prawde nie wiemsz co tam jest). Apteczne benzo kupuję łopatka gdy jest opcją na zapast jak jestem przykasie sami wiecie ile to kosztuje na czarnym rynku.Tu po poprostu cena wygrywa z jakością.
A z RC benzo właśnie Eti wydaje się być najbezpieczniejszy. Chociaż ładuję go już w ciągu kilkumiesięcznym, prawie codziennie i nie zapowiada się na koniec. Niewielkie dawki [max 2mg, czasem dorzucę flualprę albo klonika ale rzadko] no i mam nadzieję że bez efektów się obejdzie, nawet za wielę lat ;d
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.