ODPOWIEDZ
  • 138 / 18 / 0
Miałem podobne akcje po za dużych dawkach 6apb i 5mapb więc nie mierz wszystkich swoją miarą, nawet wóda może powodować halucynacje więc nie wysuwaj zbyt pochopnych wniosków...
Uwaga! Użytkownik AnalogCzlowieka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 6 / 0
Nie pierdol, że pierdole jak nie próbowałeś takiej dawki jak ja. Jakbyś czytał dokładniej to doczytałbys, że to było 450mg wszamane w pól h okraszone 3mmc no i baką, zapomniałem dopisać.
Na chuj miałbym ściemniać? Jadłem sporo rzeczy, jeśli chodzi o psychodeliki np. 30mg hometa czy 4-acodmt, dawało mi lekciutkie doznania wizualne, 3 allady dały mi może 10% wizuali w porównaniu do ww. tripu na apb.
  • 306 / 36 / 1
iVision pisze:
6-APB to typowy empatogen (...) efekty jakie opisujesz dawają dopiero delirianty lub duże dawki psychodelkóow. (..) Zmień dilera zanim będzie za późno %-D
kolego doedukuj się, to że coś w małych dawkach ma działanie typowo empatogenne nie oznacza że w większych nie może działać zupełnie inaczej.
dobrym przykładem jest mdma, które w małych dawkach działa wyraźnie empatogennie i euforycznie, a w dużych może dać niezłą psychodeliczną jazdę.
6-apb jest jeszcze mocniejsze, więc działanie które opisał @hajdisoboszlo jest jak najbardziej możliwe, szczególnie przy przerobieniu 1g w ciągu jednej nocy

@hajdisoboszlo jak ze zjazdem i efektami ubocznymi po takim maratonie? długo dochodziłeś do siebie?
we were somewhere around Barstow
  • 211 / 6 / 0
Jak coś wrzucam to raz na 2-3 miesiące, raz a porządnie, na zjeździe buszki+piwko i dość szybko poszedłem spać, lajcik, szczerze mówiąc wolę mieć takie zjazdy niż kaca po wypiciu pół litra wódki...

Efekty uboczny jednak był - przez jakiś tydzień miałem uczucie kłucia w sercu, poszedłem nawet z tym do lekarza, zrobiłem wszystkie badania pod kątem krwi (właściwie pierwszy raz od jakiś 3 lat ćpania), ekg i wszystko wyszło mi idealnie, poza wątrobą, ale to wiadomo, od czegoś innego.

Warto wspomnieć, że ziomek podobno rzygał krwią tuż przed wejściem fazy. Piszę podobno, bo w sumie biorąc pod uwagę co się później działo, mogło mi się to przywidzieć i rzygał po prostu obiadkiem.
  • 2 / 1 / 0
Potwierdzę, przy 250mg tez poleciałem w psychodeliczna otchłań. Przedmioty nie tylko falowaly, ale sie zakrzywialy. Wkradła sie tam psychodelicznadyso faza. Strange as fuck.
  • 41 / 5 / 0
2 gramy w ciągu trzech dni wywołały u mnie trzeciego wieczoru regularne halucynacje. Równie realistyczne jak rzeczywistość stanowiąca do nich tło. Najgorsze było to, że podczas całej jazdy nie pamiętałem momentu brania prochu. Zupełnie jakby wymazał mi te kilka minut w którym szykowałem, ważyłem i łykałem. W innym wypadku pewnie podszedłbym do tego co się działo bardziej krytycznie. W takiej dawce - absolutnie najsilniejszy i najefektowniejszy psychodelik z jakim miałem do czynienia.
  • 954 / 51 / 0
Jak 6-APB wypada przy 5-MAPB? Tego drugiego jestem wielkim fanem, zawsze działało na mnie zajebiście, dlatego też wielce ubolewam nad tym, że jest już niedostępny, a przynajmniej nie tak łatwo jak kiedyś i szukam alternatywy. 6-APB temu dorówna? Zbliżone działanie? Ostatni raz z czymś takim z pół roku temu, nie wiem jak teraz wygląda tolerancja, ale jakie dawkowanie 6-APB byłoby rozsądne, jeżeli 5-MAPB momentami, kiedy miałem mocno wyjebaną tolerancję i żeby fajnie się zrobić musiałem jeść już nawet dawki 500mg wzywż?
  • 539 / 35 / 0
6-APB jest tak samo nielegalne jak 5-MAPB
  • 276 / 1 / 0
Jako, że nie ma nic na rynku RC z rzeczy, które działają głównie na serotoninę. Otworzyłem worek ze starym sortem od G z jesieni 2013 roku i posypałem 75/75 (5apb/6apb). CO ciekawe nic się nie zmieniło na jakości towaru, działał tak jak dwa lata temu.
Zero problemów z żołądkiem, ale zapach tak intensywny, że aż mnie cofało.
  • 20 / 2 / 0
Udało mi się dorwać trochę 6-APB i znowu było wspaniale :) 150 mg w piksie, ok. godzinny bodyload, nudności głównie, wrażenie spoconych dłoni. A potem 5h miłości do świata, wspaniale się rozmawiało, rewelacyjnie tańczyło, po prostu miało się ogromną radość i ochotę robić rzeczy. Szkoda, że zdelegalizowali :(
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.