26 grudnia 2019JanekPawlacz pisze: alpra kupowana na sztuki ile powinna kosztować? spotykam się z różnymi opiniami, raz że 2.5 a drugim że 5zl za 1mg
szczególnie teraz, bo się rynek zmienia
04 stycznia 2020SkutySwir420 pisze: Siema ktoś z was miał w polszy dostęp do dobrego haszu jeśli tak to po ile?
27 grudnia 2019konduktancja pisze: po ile gram kety chodzi w poznaniu lub ogólnie w polandii?
jednak walenie kety, u nas t chodzi się po akodin. mimo wszystko uważam że 150 max to uczciswa cena
1 buble bax (robiony z liści z i odpadów)
Średniej jakości
2 hasz kiefowy nic innego jak sprasowany kief (trihomy)
3 Marokańczyk (plastelina) który ma konsystencję plasteliny (do kiefu dodawana jest woda a potem podgrzewany nad ogniem albo w piekarniku by zrobił się lepki jak plastelina. Najczęściej spotykany jest 1 ale dałbym za niego max 30 za gieta.
miałem okazję palić najtańszy z całego coffeshopu kolega mi kupił jakiś eco haszysz
wychodził za jakieś 25 zł za gram moc niesamowita
raz też będą na wycieczce we francji poznałem ludzi z Berlina, koleś ogarnięty mieszkaliśmy razem w takim hostelu wspolne sniadania itp
raz widziałem ze kręcą lolka z haszu pytałem sie czy poczęstują oni ze tak, potem on widział ze ja pije jerbe, a on zapomniał wziąć a pil od kilku lat
i się pyta czy sie wyminiemy ja ze oczywiście
zaproponowałem pol opakowania yerby razem z bombila on mi za to dał 3g tego haszu
mówił ze to najmocniejszy w Berlinie bo on zna wszystkich najlepszych dilerow
i serio skręciłem lolka z 3 lufek w huj tytoniu ze wyszedł taki grubas
nigdy w życiu tak nie najarałem się przy zamokniętych oczach miałem normalne cevy jak po grzybkach tylko nie tak intensywne
takżę nie zgodzę się że haszysz klepie słabo porównując z zwykła trawą
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.