Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 443 / 55 / 0
Sposob na rozpuszczenie tego do konca jest banalny. Gdy juz gotujemy pewien czas i do konca sie nie rozpuscilo to wystarczy dodac jeszcze troche kwasku i ponownie zagotowac.
Wszystko pieknie sie zrobi.
Nie zalujcie tego kwasku bo jak widze ze niektorzy daja 10 ziarenek doslownie to rece opadaja. Kwestia wyczucia.
  • 236 / 17 / 0
Jestem na chwilę na podkarpaciu. Gdzie się zakręcić? Nie chcę szczegółów tylko chociaż info czy cokolwiek lata coby czasu nie tracić na darmo (Rzeszów, ale nie tylko. Okoliczne miasteczka też wchodzą w grę).
  • 119 / 27 / 0
04 stycznia 2018Niedzielny80 pisze:
Sposob na rozpuszczenie tego do konca jest banalny. Gdy juz gotujemy pewien czas i do konca sie nie rozpuscilo to wystarczy dodac jeszcze troche kwasku i ponownie zagotowac.
Wszystko pieknie sie zrobi.
Nie zalujcie tego kwasku bo jak widze ze niektorzy daja 10 ziarenek doslownie to rece opadaja. Kwestia wyczucia.
No nie, nie wystarczy bo fentanyl się w kwaśnym środowisku nie rozpuszcza, a najwidoczniej z tym było to gowno mieszane. Nie ucz ojca dzieci robić xd
Uwaga! Użytkownik sandradobrze jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 443 / 55 / 0
Jesli towar jest mieszany z fentanylem to mial biale kropki.
Byl taki towar w Wawie przez doslownie moment w czasie gdy susza byla. Tutaj to nie funkcjonuje. Dociekliwi moga zbadac w jakims labolatorium ktore to robi. To nie ameryka.
  • 591 / 144 / 0
Pamiętam ten towar. Jakoś w okolicach 2010-2011, no nie? Gdzie sztuki chodziły po ponad 100 zł miejscami.
Szary pył z białymi kropkami.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 180 / 0
04 stycznia 2018kirke pisze:
Jestem na chwilę na podkarpaciu. Gdzie się zakręcić? Nie chcę szczegółów tylko chociaż info czy cokolwiek lata coby czasu nie tracić na darmo (Rzeszów, ale nie tylko. Okoliczne miasteczka też wchodzą w grę).
Nie ma nic na Podkarpaciu, przynajmniej w Rzeszowie.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 450 / 26 / 1
Czy Chorzów/ okolice programu to dobre miejsce? (Aż mi wstyd przez sączącą się ironię a może i groteskę mojego pytania) Proszę o quote przy odpowiedzi ewentualnej.
Don't get high on your own supply. Of course, not everyone follows the rules, hmm?
  • 1509 / 223 / 0
W Lublinie odpał się gotuje dopiero.Ale to i tak dobra informacja. Chyba jakaś rewolucyjna wręcz, jeśli o te rejony chodzi.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 443 / 55 / 0
Jak chcesz żeby Cię wyje.... na kase to idealne miejsce.
Tudzież dobre kakao dostaniesz.
  • 1509 / 223 / 0
Mnie? Nic z tego. :D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
ODPOWIEDZ
Newsy
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.