Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 591 / 144 / 0
Wypłata w piątek, jak jeszcze będzie, to skosztuje na Janie Niezbędnym i porównam do tamtego.

Mi się zawsze wydawało, że jak kropla ma taki czerwony odcień, to coś poszło nie tak w azjatyckim przy skalnym labo i ma to jakiś związek z nieprzerobionym dobrze towarem i dużą zawartością kodeiny.

ps. przy takich tematach brakuje oxana, on to by zaraz wyłożył, co i jak.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
no....Oxan mistrz wiedzy tajemnej!! Na jego biografii powinni stworzyć postać do Gry o Tron normalnie ;)
Pamiętam, jak kiedyś napisał, czego nikt nie zrozumiał, że to co Nam najbardziej w brownie podoba, albo to co na nas najbardziej działa, to......"zanieczyszczania" W tedy nie kumałem, ale już teraz wiem ocb - pisałem Ci dzisiaj o tym na Telegramie. To zresztą nie jest dyskusja na ten dział ;)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 29 / / 0
A właśnie co się dzieje z Oxnem wie ktoś może?
  • 2372 / 315 / 0
[mention]filemon100[/mention] - zapytaj w "Poszukiwani"
poszukiwani-t19704-3230.html
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 29 / / 0
AlienForms zacne fotki 😁
  • 591 / 144 / 0
Zdjęcie zawiera lokowanie produktu: Jan Niezbędny

[ external image ]

[mention]AlienForms[/mention]

lotnisko po 3 strzałach, źrenice mi zjechały, ale uważam że tamten poprzedni był lepszy(możliwe że to sprawa tego że jestem zdetoksowany, bo zawsze po deto trochę więcej potrzebuje). Nie ma w ogóle porównania do tego Bielańskiego. Zobacz ile syfu na śladach zostawia. Ale bardzo dobry jest osad skalny na fifce, jak na 3 strzały.

ps chyba że dostałem coś innego, choć kolor się zgadza. Kostka była ale spokojnie łamała się w palcach.

Edit: cofam moje słowa. Jest bardzo dobrze, na tyle że jakbym miał oggon to bym się zamerdał na śmiercć
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
Gdzieś mi mignęło że Oxan ma jakieś implanty w sobie, przez które nie klepią go opio / w ramach detoksu.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 502 / 42 / 0
@up wszywka z naltreksonem tak dokładniej
  • 14 / 6 / 0
Widać Praga upada dużo wałków koledze z kakaem zmieszali. Z tego co czytam to rejon żoli i bielański na topie. Tu to ćwiek ma pewnie 0.19 te jasne beżowe ciemne dają ciut mniejsze ale dla mnie te ciut to zbyt wiele czasami. Zaraz foto wstawie ciemny sort.

scalono \ TiJaz

Jak zamieścić foto?
  • 591 / 144 / 0
[mention]lived1985[/mention]

Zależy która część Pragi. Ja jaram praski, tylko że leży i czeka na mnie po lewej stronie. Przeważnie kość, rzadko kiedy pył. A kość i palenie na folii to mój fetysz. Także zadowolony jestem.

A zdjęcie wstawiasz tak. Jak wysyłasz posta masz obok "wyślij" pełny edytor, klikasz w niego i na górze są ikonki. Ciebie interesuje "Wstaw obrazek" klikasz w tę ikonę i pojawia się w kwadratowych nawiasach img i między te dwa img umieszczasz link do zdjęcia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.