Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Mi się zawsze wydawało, że jak kropla ma taki czerwony odcień, to coś poszło nie tak w azjatyckim przy skalnym labo i ma to jakiś związek z nieprzerobionym dobrze towarem i dużą zawartością kodeiny.
ps. przy takich tematach brakuje oxana, on to by zaraz wyłożył, co i jak.
Pamiętam, jak kiedyś napisał, czego nikt nie zrozumiał, że to co Nam najbardziej w brownie podoba, albo to co na nas najbardziej działa, to......"zanieczyszczania" W tedy nie kumałem, ale już teraz wiem ocb - pisałem Ci dzisiaj o tym na Telegramie. To zresztą nie jest dyskusja na ten dział ;)
poszukiwani-t19704-3230.html
[ external image ]
[mention]AlienForms[/mention]
lotnisko po 3 strzałach, źrenice mi zjechały, ale uważam że tamten poprzedni był lepszy(możliwe że to sprawa tego że jestem zdetoksowany, bo zawsze po deto trochę więcej potrzebuje). Nie ma w ogóle porównania do tego Bielańskiego. Zobacz ile syfu na śladach zostawia. Ale bardzo dobry jest osad skalny na fifce, jak na 3 strzały.
ps chyba że dostałem coś innego, choć kolor się zgadza. Kostka była ale spokojnie łamała się w palcach.
Edit: cofam moje słowa. Jest bardzo dobrze, na tyle że jakbym miał oggon to bym się zamerdał na śmiercć
scalono \ TiJaz
Jak zamieścić foto?
Zależy która część Pragi. Ja jaram praski, tylko że leży i czeka na mnie po lewej stronie. Przeważnie kość, rzadko kiedy pył. A kość i palenie na folii to mój fetysz. Także zadowolony jestem.
A zdjęcie wstawiasz tak. Jak wysyłasz posta masz obok "wyślij" pełny edytor, klikasz w niego i na górze są ikonki. Ciebie interesuje "Wstaw obrazek" klikasz w tę ikonę i pojawia się w kwadratowych nawiasach img i między te dwa img umieszczasz link do zdjęcia.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.