100 funtów to już zdzierstwo?
Spodziewałem się ceny nie mniejszej niż 60-70 funtów za coś sensownego.
Temat nie będzie od ciapakow, o jakości się dopiero wypowiem.
W Polsce płace 300 i jestem zadowolony.
Osobna sprawa patrząc na nasze zarobki a Anglików to różnica jest żadna - 300 w Polsce w Anglii 500
PS. To ze kogoś stać na koks nie musi oznaczać, ze lubi być ruchany w dupe... stad moje pytanie.
Zreszta w temacie o Anglii wyczytałem, ze ceny przyjmując, ze jakość jest uczciwa wąchają się tam 70-100f - wszystko taniej oznacza pewny shit.
PS2. Próbowałem ultraczystego koksu który kosztował poniżej 100 zł za gram ale będąc w Ameryce Pld.
Wiec jakość jest tylko jednym z wielu czynników jeśli chodzi o wartość koksu, w końcu sam proces produkcji to grosze.
jej piękno mroczy a ludzie wzywają pięknie 'pomocy!'
kacpergx pisze:Ile dalibyscie za poltram combo 20tabl
06 grudnia 2019misiek010101 pisze: 1 g koksu w Londynie.
100 funtów to już zdzierstwo?
Spodziewałem się ceny nie mniejszej niż 60-70 funtów za coś sensownego.
Temat nie będzie od ciapakow, o jakości się dopiero wypowiem.
W Polsce płace 300 i jestem zadowolony.
Wszystkie ceny plus minus oczywiście:
50f - chujowe / średnie sorty i jeśli lubisz dobry temat to Cie nie zadowoli, pieniądze wyrzucone w błoto,
70f - dobry bądź bardzo dobry sort, spokojnie może mieć 70% i więcej,
100f - tu już nie wyobrażam sobie nic innego niż bardzo dobry / zajebisty temat, ale równie kozacki można dorwać za 70. Zaznaczam: można, jest po prostu podobnie jak u nas: jedni mają bardzo czystą królową za 500 PLN, a inni za 300. 100 funtów jednak to maksymalna granica za bardzo dobrą kokaine w Londynie.
Wszystko powyżej 100 to już kompletne zdzierstwo. Jeśli koks, tak jak mówisz, nie będzie kupowany od czarnych / ciapaków byłbym na Twoim miejscu dobrej myśli.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.