Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1198 / 142 / 0
Witam ciekawi mnie jedna sprawa. Juz drugi raz w tym roku mialem taka sytuacje ze na recepcie mialem napisane clonazepamum 2 mg 60mg. I Jako ze te 60mg to jedna paczka w aptece dostalem gratisowo 2 opakowania klonazepamu. Czy rowniez miewacie takie sytuacje ? Dodam ze dwie rozne sytuacje w dwoch roznych aptekach mnie spotkaly takie
  • 1743 / 26 / 0
Od tego roku na bibule musi być ilość benzo podana nie w tabletkach tylko w miligramach, ostatnio jak kupowałem 2 paki pisało coś tak :
Clonazepam 2mg
lap 2 (sześćdziesiąt tabletek
sto dwadzieścia miligram)
D.S. 1*1

No, ale moja doktor się nie myli, wyszkoliłem ją jak należy :gun:

Gdyby było clono 2 60mg to mądra aptekarka powinna dać jedną paczkę leku.
Non omnis moriar.
  • 1198 / 142 / 0
tak własnie bylo 60mg a ona pewnie pomyliła sie ze chodzi o 60tab. Dziwne bo juz 2 razy w tym roku taki bonus dostaje :D ale nic nie odzywalem sie w aptece. AA i drugie moje pytanie. Bo jak wczesniej taki bonus mialem od recepty od rodzinnego to potem z apteki mi wpisali w karte choroby ze jednak byla paczka wiecej, dopisali po prostu. Teraz bylem na privatnej wizycie i czy znowu mogom mi to dopisac, bo nie chcial bym to fajna pani mi to przepisuje, przed dziendobry od razu mowi "to co zawsze?" :D
  • 1743 / 26 / 0
No bonusy to dostajesz na to wychodzi ;-) A dopisać pewnie mogą, ale zawsze możesz udać głupiego że myślałeś że dali Ci prawidłową ilość i brałeś tam 2 razy dziennie akurat na miesiąc żeby było, albo jak miła pani doktor to oczko puścić powiedzieć coś w stylu "wie Pani jak jest, lepiej jak sobie lekarstwo w domu leży, człowiek wtedy już spokojniejszy..." itp. itd. Tzn. ja bym tak zrobił :cheesy:
Non omnis moriar.
  • 734 / 6 / 0
ta juz tu jeden siedzial na forum..."zjadlem 10 nie czuje 30 tez nic 60 i nic... az w koncu obudzilem sie na slupie i fura do kasacji" nie wiem czemu ludzie nie sluchaja...najwyzej kilka typow mniej na swiecie nic sie nie stanie :)
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 734 / 6 / 0
dla mnie klon zajebista sprawa na balet do tego jakies piwa...i mam wrazenie ze wszystkie suki sie do mnie usmiechaja..a pozniej sie okazuje ze to mi sie nie wydaje :D too naprawde tableta szczecia nie ma cipy ktorej nie zakrecisz po wrzuceniu 2 mg i piwkach temat sie klei a ona zaraz do ciebie....pierwszy raz probowalem uzyc klona na imprezie...mega otwartosc do ludzi...rano sie budze a tu 10 nr nowych do dobrych cipek hehe normalnie to by mi sie nie chcialo kminic ze szlaufami..bo szkoda mi czasu..bo nie latam po baletach bo mi sie nie chce :D ale wczoraj przegiolem system nie bylo dupy na parkicie ktorej dobrze nie zmientosilem haha :D zreszta zauwazylem to samo po swoich ziomkach jak jebneli klona...to albo jeden jedna juz ruchal w kiblu a nastepny juz nastepna na cos nakrecal...5 min i zmiana pacjentek ...tyle ze na 6 do pracy wrocilem skonany o 3 w nocy i jeszcze nie spalem ale juz wrzucilem 1 mg kllonika i git :D
Uwaga! Użytkownik Scierwiaz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 133 / / 0
Zastanawiam się, czy istnieje legalny i łatwo dostępny substytut działający podobnie do clonazepamu, który nie jest alkoholem?
  • 476 / 4 / 0
Kiedyś pytałem się w dziale RC o substancję, która by chociaż trochę działała jak benzosy i niestety otrzymałem negatywną odpowiedź - w światku legalnych i dostępnych wręcz od ręki RC królują tylko stymulanty i jebane psychodeliki. Najbardziej lajtowa to rzekomo 25C-NBOMe, ale po spróbowaniu stwierdziłem, że to nie dla mnie.
  • 98 / 1 / 0
Moonlights, najbliżej jest wg mnie (ze względu na profil działania - GABA i w ogóle) GBL.
Prepare to be liberated.
Freedom as though your actions have no consequences;
confidence as though the world exists solely for you to conquer.
  • 237 / 11 / 0
Fenazepam se zamotaj z zagranicznych stron. jak proszek odpowiednio rozrobisz i bedziesz to dawkował z głową to masz legalny substytut klonów. bez recepty

EDIT : u mnie własnie poszło 1mg oralnie po prawie miesięcznej przerwie po 15 min niby coś jest ale to jeszcze nie to :P ile klon wchodzi ??
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.