Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 760 / 68 / 0
Obstawiam FuF tak czy inaczej jeśli to jest Twój pierwszy opioid to lepiej odłóż to nic nie mieszaj i niech czeka na lepsze czasy (większe wpierdolenie w opio). Nawet jeśli jest to opio po kodzie czy tramcu to też to lepiej odłóż .... no chyba, że świadomie pchasz się na tamten świat. fentanyl to nie zabawka nawet dla bardzo doświadczonych opiatowców...część z nich już właśnie dzięki fentowi tutaj nie ma. dex dobrze Ci to wyliczył ale też słusznie zaznaczył czy "wiesz co ćpiesz".
No i generalnie czy dysponujesz takim sprzętem do odmierzania "aptecznego" bo jeśli chcesz to robić na "oko" to szczęścia życzę bo tu kazdy miligram się liczy. I powtarzam fent i analogi to nie zabawka. :old:
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 180 / 4 / 0
Moje doświadczenie z opio jest skromne :koda, trampek, morf, u47 (numero uno jak dla mnie) i fu-f. Jak widać brak tu potężnych opioidow jak fent, stąd moje pytania. Na początek zamierzam rozpuścić 3- 5mg/10ml, żeby mieć pewność że wszystko się elegancko rozpuścilo, a nie ze przypadkiem jakiś nierozpuszczony kryształek przejdzie przez atomizer i skończy się zgonem.
Na wiki jest napisane ze okres poltrwania przy podaniu donosowym wynosi 6,5h. Czyli bezpiecznie stosować tylko 2 dorzutki dziennie? Aż nie chce mi się wierzyć że to tak długo "realnie" działa. Zapewne po około 4 h efekty będą spadać, co z kolei aż prosi się o dorzutke, co prowadzi do grobu. Mam straszne ciśnienia na dorzutki zawsze więc w sumie najbardziej się boję że przedawkuje małymi, kumulujacymi się dawkami. Czemu nalokson nie jest bez recepty...
3 mg to maksymalna dawka dobowa?? Bardzo ekonomicznie to wygląda, przy takich kosztach to można parę lat lecieć przy założeniu że normalnie się pracuje. Oczy po fencie są normalne, tylko szpilkowate, tak? Przykładowo po miksie koda +trampek są tak szkliste że od razu da sie poznać.
Suddenly I knew exactly what I needed to do.
  • 760 / 68 / 0
Jakie parę lat...poczytaj ten wątek. Przy waleniu fenta tolerka rośnie w postępie geometrycznym i na takiej dawce za długo nie polecisz będą dorzutki i zwiększanie dawek co w efekcie doprowadzi albo do grobu albo do totalnego zwraczenia się. Powtarzam raz jeszcze zostaw to w spokoju nie ładuj się w gips zwłaszcza przy tak małym doświadczeniu. A przy przedawkowaniu fenta akurat nalokson moze po prostu nie zadziałać ponieważ fent bardzo mocno wiąże się z receptorami. I wciąż pozostaje pytanie otwarte czy to co masz jest naprawdę fentem czy chuj wie czym. Odpuść to nie ma sensu. Jak chcesz się pchać w opio koniecznie to zacznij od innych a nie od fenta.
A 3mg to tak jak pisał dex - to dawka dla bardzo doświadczonego organizmu.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 4603 / 2218 / 1
Zadam teraz zasadnicze pytanie. Czym odmierzysz 3-5mg... Przypominam, że mg to 0,001g czyli 1/1000g

Gram fenta do objętość tabletki 9mmx4mm
Rozumiesz przed jakim wyzwaniem stajesz? Jeżeli opracowując 1gram pomylisz się o 1% (czyli 10mg) -UMARŁEŚ.
Jeżeli wyeliminujesz drżące ręce i pomylisz się o 0.5% (czyli 5mg) - UMARŁEŚ.
Jeżeli odmierzysz dobrze i zrobisz dobry roztwór (10mg w 5ml) a zakupiony przez Ciebie atomizer zamiast 1/40 poda 1/10 objętości jednorazowo- UMARŁEŚ.

Nalokson uratuje życie, ale pod warunkiem, że zdążysz go podać. Jak przedawkujesz fenta - gwarantuje Ci, że nie zdążysz...
Pozostań przy kodzie lub kup sobie apteczny fent i z nim ucz się nowej substancji. Bo sposobów na zabicie się fentem są setki.
  • 760 / 68 / 0
O ile nalokson w ogóle zadziała bo przy 70% przypadków po prostu nie działa.

• 4603 / 2218 / 1
W przypadku analogów fenta zgadza się. Przy mało którym działa... niestety
  • 180 / 4 / 0
Mam w miarę dokładną wagę to raz, dwa będę wiedział ile dostanę tego w sumie to wystarczy że podzielę na x oczywiście "Relatywnie "równych części. 2mg na 10 ml to ok 100 psikniec. Czyli 1 psikniecie to 20mcg. A działanie zaczyna się od 100mcg?
Sęk w tym w żeby nie rozpuścić za dużo, bo jeśli kryształek o wadze 0,4mg przejdzie przez atomizer to w zgon - w połączeniu z tym co będę miał w sobie oczywiście. Tak samo ważne jest ustalenie co ile można brać jakiś opioid. W przypadku U47 można było dorzucac co godzinę, nawet 60 mg, ale nie częściej niż ta godzina bo inaczej ładowala się depresja oddechowa. A skoro fent rzekomo działa donosowo 6,5h w co średnio wierzę to już w ogóle El dorado :)
  • 9701 / 1913 / 0
29 sierpnia 2018J-23 pisze:
Mam w miarę dokładną wagę to raz, dwa będę wiedział ile dostanę tego w sumie to wystarczy że podzielę na x oczywiście "Relatywnie "równych części. 2mg na 10 ml to ok 100 psikniec.
Jaka dokladnosc ma ta waga?
0.1 gr? 0.01?
Zagwarantuj teraz sam sobie ze ten podzial na x czesci bedzie rzetelny.

Ja kiedys tym sposobem dzielilem 100mg sunifiramu na 20 czesci, zeby odmierzyc 5mg.
Jakiez bylo moje zdziwienie jak to moje 5mg udalo sie uzyskac raz na osiem razy.
Mialem malutka lyzeczke do nootropow i nia sprawdzilem experyment

Ja sie moglem pomylic.
Ty nie mozesz.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 180 / 4 / 0
Waga chwyta od 10mg I te 10 mg dzielę na 10 części, wybieram z tego 2 relatywnie najmniejsze. Nawet jeśli będę miał pecha i każda z nich będzie ważyć po 2mg to znaczy że pojedyncza dawka wzrośnie do 80mcg LUB część się nie rozpuści i mnie zabije. Pożyjemy, zobaczymy...
  • 4603 / 2218 / 1
Musisz mieć spzę minimum takiej jakości.
https://www.wagi-elektroniczne.pl/waga- ... a-aka-axis
Najlepiej jednak taka z kalibracją wewnętrzna,czyli takiego poziomu
https://www.wagi-elektroniczne.pl/wagi- ... 357?m=4348

Do tego absolutnie nie może być to taki sprzęt:
https://archiwum.allegro.pl/oferta/bute ... 65882.html
To gówno nie gwarantuje ujednoliconej dawki. Mogą się one wahać od 0,05ml do 0.4ml w jednej.
musi to być sprzęt gwarantujący zachowanie ujednoliconej dawki w zakrsie błędu +/- 0,02ml.
nie byłem w stanie na szybko znaleźć takiej oferty w internecie. Ale jak poszukasz to znajdziesz.

Dalej. Mikser recepturowy. Nie podejmuję się wskazać jaki powinien być... Tutaj masz rożne opcje:
http://zamowienie.eprus.pl/produkty/sys ... rowe,2,925
ręcznie nie rozpuścisz niestety w zadowalającym stopniu. a ceny tych automatycznych to kwestia kilku tysięcy złotych.
Dlaczego nie ręcznie? Otóż musisz doprowadzić do rozpuszczenia nawet tych niewidocznych n pierwszy rzut oka grudek - bo one zabijają.

Jak to wszystko zakupisz, to można się bawić w produkcję, ale żeby się zwróciło, hm.. no wiesz...

Pewnie powiesz, że się czepiamy i piętrzymy problemy, że opio wraki walą w kanał na oko. Otóż tak się dzieje. Dlatego też fent co roku zbiera żniwo kilkunastu tysięcy zejśc śmiertelnych. Właśnie z powodu błędy w wyliczeniach.
Na zakończenie chcę, żebyś sobie coś wyobraził...

Załóżmy, że zrobiłeś 6 razy roztwór. Starałeś się. wyszedł pięknie, klepie doskonale. Walisz już tego fenta od 4 miesięcy. Ale skończyło się znowu i musisz zrobić znowu. Jak myślisz, co będzie z Twoim intelektem i jasnością umysłu w tej sytuacji. Zakładam, że 0.001, czy 0,01, to będzie jeden chuj. i własnie w takiej sytuacji umierasz. Plus taki, że szybko i bezboleśnie.

Pomyśl.

PS. To mój ostatni post umoralniający. Chcesz się zabić, to zabijaj, ale jak zobaczę choć jedno ogłoszenie, że podzielisz się tym Twoim miksem z innymi, to dostaniesz bana zanim zdążysz się zorientować co cię trafiło. Jasne?

Fuzja /d5
29 sierpnia 2018J-23 pisze:
Waga chwyta od 10mg I te 10 mg dzielę na 10 części, wybieram z tego 2 relatywnie najmniejsze. Nawet jeśli będę miał pecha i każda z nich będzie ważyć po 2mg to znaczy że pojedyncza dawka wzrośnie do 80mcg LUB część się nie rozpuści i mnie zabije. Pożyjemy, zobaczymy...
Skoro waga "chwyta" 10mg jak to mówisz, to błąd pomiaru tego urządzenia także wynosi 10mg i jako 10mg wskaże wszystko od 5,1 mg do 14,9mg z tolerancją +/-10 mg.

Powodzenia.

Do takiej zabawy MUSISZ MIEĆ wagę pomiarowa recepturową z pomiarem do 0,001g z błędem 0.0001g lub mniejszym. Czyli takie jak wskazałem w poście powyżej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.

Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.