Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
27 października 2017AlienForms pisze: @klepsydra myślisz, że tak z ulicy jakbym polazł na B. do którejś bramy to idzie radę ogarnąć ? Czy muszą ryja znać ? Wiem, że zawsze można zagadać tam po ośrodkiem, ale kurwa,tutaj znowu trzeba się pilnować żeby któryś cię nie przewalił na głupiej ćwiarze....
[mention]KapitanAizen[/mention]
Haha chętnie bym Ci pokazała ten rejon albo to nagrała, komedia. Zastanawiałam się ostatnio czy tylko mi to się wydaje dziwne.
Osobiście nienawidzę tej ulicy, bo jest tam pełno psów. Nic dziwnego, ulice dalej jest komisariat z tego co wiem (?), co godzinę gdzies przejeżdża radiowóz, ale tajniacy są tam regularnie. Nigdy nic nie znajdują, czasem tylko zglebują jakiegoś losowego narkomana tak dla sportu i statystyk.
A ruch tam jest jak przed supermarketem. Czasami ludzie z wielkim napisem ĆPUN na czole wchodzą tam i po chwili wychodzą całymi stadami, absolutnie wszyscy wiedzą co tam się dzieje. Na pełnym przypale, jeszcze trochę i po prostu rozłożą się z towarem na jakimś bazarze, wynajmą stolik i jazda lol
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
W lubuskiem (głównie okolice ZG) i na południu zachodnio-pomorskiego (okolice MŚLB) 60-80zł za turecką piłkę 0.4g jak co
Ja raz miałem dziwną akcję w Poznaniu na głównym pkp. Wyglądałem normalnie, w dodatku jestem niski i generalnie wyglądam jak dzieciak. W życiu bym się nie spodziewał że mógłbym coś skołować a tym bardziej wtedy. Czekałem na znajomego i nagle podchodzi jakiś typ z pytaniem „na co masz ochote? Bo mam dużo różnych rzeczy”
By the way odmówiłem bo raz że byłem spłukany a dwa że miał same stimy a to nie moja bajka.
To jak to jest? Na dworcu dużo łatwiej kogoś wyhaczyć bez względu na to jak się wygląda?
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
email: 853156@protonmail.com
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.