Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 2929 / 632 / 0
Nie załamuj mnie @Mariusz88, było o tym pisane na tej i poprzedniej stronie!
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 10 / / 0
17 stycznia 2025Adonx pisze:
I jak Ci się wtedy udało odstawić 5mg?
Te 5mg to były dawki w końcówce moje brania.Wpadlem wtedy w silny ciąg alko+mefa i alpre zacząłem brać już tylko doraźnie.Przez około 2 miechy ciągu doprowadziłem się do ciężkiego stanu.Na detox szpitalny już nie chciałem po raz kolejny jechać ,więc postanowiłem że przecierpie to w domowych warunkach.najpierw odstawiłem med,potem alko a następnie stopniowo schodziłem z alpry wspomagając się do tego pregabalina.mialem silną determinację do trzeźwienia.od tamtej pory nie ruszyłem alko i stymulantów.moje życie naprawdę się zmieniło naa lepsze😉co przez kilka lat moich ciągów nie było do pomyślenia.a i jeszcze nie dawno poznałem LSD 😀
  • 1718 / 275 / 0
Dziwnie na mnie teraz działa alpra, niedawno 2 mg niewiele dały, potem 1 mg pomógł ale byłem kurewsko śpiący, a dzisiaj tylko 0,5 mg zwalczyło lęk. Ale jestem wkurwiony na siebie bo miałem tydzień wolnego i obiecałem sobie alpry nie tykać. Niestety leki które biorę na razie nie działają tak jak trzeba, kiedy musiałem wyjść coś załatwić czułem że bez alpry nie dam rady, dzisiaj też musiałem wziąć chociaż siedzę w domu chociaż wczoraj było ok bez niej.
  • 10 / / 0
Mam pytanie do ludzi zażywajac alpre.Czy u was też występuje wzmożony apetyt? Ja mam tak ,że po zażyciu więcej jak 1mg lodówka mi się nie zamyka i do tego mój żołądek nigdy nie czuje się najedzony
  • 3244 / 554 / 0
No ja przy benzo przytyłem 20-30kg po roku, niezbyt zdrowe to były czaszy no ale gastro nie było końca. Waga wróciła po odstawieniu.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 74 / / 0
Co do recepty papierowej na alpre- jest dobrze napisana.
W kilku aptekach już prawie miałem ją w ręce, ale w ostatniej chwili wyświetlała im się info:
Recepty na psychotropy mogą być sprzedawane tylko na e-recepcie.
W reszcie aptek nawet nie nabijały, od razu mówiły że musi być e-recepta.
Co do naprawiania życia benzo- to co naprawisz, od razu zjebiesz jak odstawisz.
Tym bardziej alpre, która działa krótko.
Lepsze by były rolki, bo można lecieć miesiąc na tym będąc prawie cały czas rozluźnionym i w miarę trzeźwym, ale to też raczej rozwiązanie krótkoterminowe. Przerabiałem to wiele razy, i zawsze udało mi się nie wjebac, czyli nie mieć skręta po odstawieniu.
Ale problemów nie udało się naprawić.
Takie jest moje doświadczenie, może inni mają inne.
Barba crescit, caput nescit
  • 49 / 15 / 0
Nie wiem czy na wszystkich tak to działa, ale jak dla mnie papierosy na alprazolamie wchodzą najlepiej na zejściu. Palę czerwone L&My i szczerze? W trakcie działania szlugi smakują tak "szorstko" a jak już schodzi to ten dym robi się taki "aksamitny i delikatny", normalnie jakbym palił pierwszego w życiu ćmika. 10/10. Jakbym miał to w tym momencie pewnie zamiast pisać posta nikotynizowałbym się i odpływał w krainę rozkoszy. Z lużnych uwag - nie popijajcie alpry nalewką z czosnku, rzyganie gwarantowane.
Myśli gonią, czas twój trwonią. Nie zamykaj oczu, nie płyń z tonią. Ślady po igłach rosną, jak kwiaty na grobach.

Nie dotykajcie opoidów i benzodiazepin! To nie jest droga życiowa.
  • 2302 / 399 / 0
Dziwię się, że w 2025 jeszcze komuś może smakować dym z papierosów. Z ust jedzie jak z popielniczki.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1020 / 243 / 0
Też prawda @mietowy3 Rottmansy, które osobiście preferuję jeszcze jakoś uchodzą, ale wcale jakoś smaczne nie są. Nie ma już dobrych papierosów.
  • 640 / 39 / 0
Kurwa no ale chujstwo z ta tolerka.
Wiem ze tak bedzie i wy tez wiecie.
Od miesiaca codziennie biore standardowo 0.25mg alpry, niedobrze bo jeszcze codziennie 2x 600mg rano i po pracy kodeiny. Nie stosuje benzo strikte pod to no ale na przestrzeni dnia jak zarzuce 0.25mg-0.37mg to jest sennosc w chuj. Ale do rzeczy, ta tolerka alpry to jakis oblęd, w pracy tylko praktycznie biore na napiecie i leki, czasem tam za 10h 0.25x2 wzialem bo juz jedna nic nie daje. Wczoraj 0.37mg i bylo lepiej ale bez szalu, dzis juz tez ciezki dzien sie zapowiadal psychicznie wiec wzialem 0.5mg i czekam..
Rozpisane mam ze moge 2x 0.5mg dziennie, chciala mi dac 0.5mg x3 ale nie za bardzo chcialem. Nie chce tej tolerki zajebanej, jeszcze w polaczeniu z koda i pregabalina. Tej pregabaliny juz mniej zdecydowanie biore jak biore alpre no ale to glownie na sen. Jak juz mam brac te 0.5mg w czasie pracy bo moje zachowania sa strasznie krzywe, to zaczalem wchodzix na sertraline juz 5 dzien 50mg biore. Mam nadzieje ze jak sie rozkreci to nie bedzie potrzeby tej alpry no ale nienwiem co bedzie przy 100mg i tak jeszcze tej alpry na pewno z 2tyg bede bral. Ile mniej wiecej moge czekac na wyzerowwnie sie tolerki z 1-2x 0.5mg od miesiaca. Drugi miesiac bedzie schodzic??
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę

Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.

Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył

Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.