Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 365 / 103 / 0
Bana nie masz napewno. Wpisujesz dobrze serwer, login, hasło?
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 185 / 32 / 0
Hasło i login na pewno, a serwer? Nic nie wpisuje, Homeserver: hyperreal.info - tak mi pokazuje bez możliwości edycji.
  • 1656 / 1036 / 7
@falsyfikot, wybierasz ustawienia niestandardowe, później wpisujesz serwer (skopiuj/wklej): https://hyperreal.chat/ dalej logowanie przez SAML, login/hasło jak tu. Tera pyknie :)
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 185 / 32 / 0
Nie widze w ogóle opcji zmiany ustawień.

Może opisze jak próbuje się dostać xd

1. Znajdując się na chat wybieram jedyną opcje "wejscie do czata przez przeglądarke"
2. Przenosi mnie na https://hyperreal.chat/#/login tutaj jedyne co mogę zrobić to zmienić język, wybrać "
Continue with SAML", lub utworzyć nowe konto (nie da się utworzyć) Kontynuuje.
3. Ląduje na "Jedno logowanie do wszystkich serwisów hyperreala" podaje login, hasło. Klikam Login. Dupa, my nieznaju Tiebe.
  • 365 / 103 / 0
A zmieniałeś kiedyś nick na forum? Wyczyść cookies, spróbuj jeszcze raz. Czasami są takie problemy ale z czego to wynika - ja nie znaju.

Może na telefonie spróbuj się zalogować - pobierz aplikacje Element i zrób krok po kroku jak @CATCHaFALL napisała
  • 185 / 32 / 0
@ZleSpiaca a wiesz, że chyba zmieniałem? Ale za cholerę nie pamiętam jaki miałem wcześniej (o ile miałem). Da się to jakoś sprawdzić?

Na apce też nie działa.

Edit: kurwde nie zmieniałem chyba, sam już nie wiem.

Chyba po prostu założę alt konto i z niego będę się logować na czata jak mnie najdzie

Edit: udało sie
  • 965 / 302 / 5
Witam, chyba (raczej na pewno) zostałem zbanowany, i nie mogę dołączyć do niektórych pokoi. ban nastąpił już dano raczej. Czy można prosić o odbanowanie? Będę już przestrzegać regulaminu. Nick mam ten sam co tu, znaczy z małej litery, "detronizator2".
Z góry dziękuję
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 365 / 103 / 0
Nie masz bana na żadnym z pokoi, widzę, że problem rozwiązał się sam.
Miłego czatowania 😊
  • 965 / 302 / 5
No w sumie to cały czas problem ma ten sam. Nie mogę dołączyć ani do narkomemy ani do narkopedi, wyskakuje "Cannot join user who was banned". byłbym wdzięczy za rozwiązanie problemu
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 59 / 3 / 0
Piszę prośbę o odbanowanie, tak wiem, pamiętam - no sourcing.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.