ODPOWIEDZ
  • 143 / 1 / 0
I znowu się nie udało znaleźć wioski hajpowej ale też nie poczyniłem qu temu większych starań pozostawiłem to przypadkowości która często daje bardzo ciekawe rezultaty :-D nie zawsze oczekiwane
  • 1500 / 29 / 0
Trudno było tam trafić, jeśli nie dostał ktoś dokładnych wytycznych od kogoś już tam rozbitego.
Flaga była niepozorna, wręcz niezauważalna dla osoby bez specjalnej wiedzy, więc na darmo szukaliście flagi z " %-D " gdyż zwyczajnie jej nigdzie nie było :cool:
  • 6247 / 446 / 12
ts1 pisze:
chciałem dołączyć do waszego obozu ale sie coś nie udało, ale pamiętam że 2 moderatorów spotkaliśmy na dole górki, z 1-2 dni przed rozpoczęciem, kto to był? bo nie pamiętam
chyba to ja i Wildzen darliśmy ryja "HYPERREAAAAAAAAL", często nam się tak zdarzało i ludzie reagowali %-D
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 170 / / 0
Zgadzam sie z pozostalymi ludzie z roku na rok jakby zatracali cala idee tego festiwalu kazdy tylko patrzy na siebie i nie czuje juz tej pierwotnej misji wooda, ludzie juz nie sa tak mili i pomocni jak chocby rok temu. Mozliwe ze to z powodu strasznych upalow wszyscy popadli w jakis marazm i nie czuli klimatu rok tenu duzo padalo i dala sie jakos lepiej wytrzymac temperaturowo.
Dzieki dla WARN, zakaz dyskusji o źródłach - surv blocikow 25B :-D
  • 195 / 4 / 0
A ja trafiłam do wioski dzięki Romantyczce :) flaga nie była za oczywista, ludzie obok mieli podobną więc pomyślałam, że też z [h] ale jednak nie i tylko się wygłupiłam pytając czy są z forum :mrgreen: fajnie było Was poznać, do następnego Woodstocku :D
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 2650 / 42 / 0
Ja też dzięki Romantyczce, już 2gi raz. ;-)
  • 147 / 23 / 0
Kosmonautka, identyczna sytuacja jak u mnie :D
  • 1587 / 11 / 0
Jak to ktoś określił, jestem różowym światełkiem do wioski hypa ;)
rchiro the best
  • 329 / 6 / 0
Całkiem przypadkiem spotkałem kilka osób z h, wszyscy okazali się wspaniałymi ludźmi, co do samej imprezy - niewiele pamiętam. Zakochałem się w miksie 5+6apb ^^.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 64 / 2 / 0
Pozdro dla gościa z h i jego koleżanki (dziewczyny? Bardzo ładnej btw. :-) ), który w ostatni dzień wieczorem chciał mi sprzedać dwa kwasy bo nie miał za co wrócić do domu. Podejrzewałem nbome, ale byłeś w miarę przekonywujący. Gdyby nie brak gotówki pewnie bym kupił, mimo iż miałem pełną dupę i dość wszystkiego %-D

Mimo że nie znałem namiarów postanowiłem raz poszukać wioski H. Z 2 godziny włóczyłem się po górkach asp i w okolicy krisznowców. Nic nie rzuciło mi się w oczy, więc odpuściłem sobie bo było za gorąco i naszła mnie ochota na dorzutkę 3mmc. Wróciłem do siebie. Mam nadzieje, że za rok was poznam. Do następnego :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.