Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 581 / 91 / 6
Dodam jeszcze, bo możesz nie być świadom skoro zadajesz to pytanie, że ewentualne wjebanie też nie dotyczy ewentualnie "marihuany" tylko określonego działania na receptory w twoim mózgu. Działania, które pokrywa się częściowo z 5f-akb48, ale które jest MOCNIEJSZE w 2 przypadku. Jak nie możesz powstrzymać się od ciągów na zielu to z 5f powinno być trudniej.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 260 / 3 / 0
Re: 5F-AKB48
Nieprzeczytany post autor: zlyhui »
ziolo pale 6 lat i nie jestem sobie w stanie wyobrazic dnia bez palenia. i musze tez przyznac, ze to jakos pomaga mi w pewien sposob zapomniec mi o innych dragach, ktore walilem w przyszlosci. Za to lubie eksplorowac, dragami do ktorych wracam poownie (choc nie tylko do tych chcialbym wrocic) to amfetamina i mdma, ale sporadycznie, walne jakis ciag, ale 2 razy na pol roku na scierwie, a dropsy w tym roku z 3 razy, max 4.

Niebawem sprawdze czy to godne uwagi, poki co niech polezy jeszcze.
  • 441 / 21 / 0
5f bardzo mocne, jeśli chodzi o uzależnienie to chyba uzależnia mniej niż np. ur-144 bo jak paliłem f5-akb-48 to było fajnie i chciało się zapalić znowu ale po ur-144 to cisnienie żeby znowu się zjarać jest o wiele mocniejsze
Po prostu egzystuje w tym matrixie
  • 31 / / 0
Jak wygląda legalność w uk ?
Środek przeznaczony do badań chemicznych, nie do spożycia przez ludzi.
  • 114 / 2 / 0
Na stronach vendorów UK jest opcja wysyłki na terenie kraju,więc poszukaj.
  • 1343 / 18 / 0
5f-akb48 zdelegalizowali, wiec jezeli wysylka to służba celna moze aresztowac
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 1889 / 72 / 3
Pytanie było o UK. Tam jest legalne.
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 114 / 2 / 0
A co do służby celnej, to ani razu mi paczki nie chwycili. Co prawda niekoniecznie akurat ten kanna,ale też po delegalizacji. Grunt to dobrze zapakować i zależy z jakiego kraju wysyłane.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.