Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 126 / 8
Chodziło o silne inhibitory MAO takie jak moklobemid. Nie panikuj ;)
  • 2 / / 0
To jeszcze jedno pytanie, żeby rozwiać resztę wątpliwości - czy bezpiecznie będzie podać donosowo roztwór wodny z 1 mg, jeżeli przy poprzednim tripie po 1 mg na dziąsło i dopaleniu mj bodyload zmasakrował mnie tak, że musiałem położyć się i czym prędzej unieść nogi nad głowę, bo tak było mi słabo? Podobno substancja nie rozpuszcza się w wodzie, ale ktoś gdzieś już pisał, że mimo wszystko mu się to udało. Skoro tak, to mój roztwór powinien być raczej słaby i większość substancji powinna pozostać na blotterze. Zamierzam wciągnąć te kilka kropel wody i blotter z roztworu położyć na dziąsło. Będzie dobrze?

EDIT: Dobra, weszła połowa roztworu. Nie chciałem brać tego zbyt wiele. Z tej okazji zrobię mini raport. Strumieniem świadomości, więc językowo nie będą to najwyższe loty.

Te będą w głowie.

Nie wiem, co to za bujdy z tym nierozpuszczaniem w wodzie. Jestem pewien, że mnie wzięło, i wzięło mnie dobrze. Zarzuciłem jakieś 20 minut temu. Bodyload klasycznie silny, ekscytacja i banan na mordzie już od pierwszych minut. Kolory strasznie jasne, cholerne reklamy na hyperrealu zdają się zacinać? Uf. Jeszcze parę minutek tak i będzie trzeba się położyć. Gdy nie skupiam na czymś wzroku, to zaraz zaczyna falować, na monitorze pierwsze plamy fraktali. Zaraz będzie dobrze.
Ostatnio zmieniony 30 września 2012 przez LucretiaMyReflection, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Scalenie postów.
  • 1876 / 23 / 0
To nie bujdy po prostu wyszło nieporozumienie na skalę światową gdy rzekoma partia HCL okazała się freebasem , dlatego wyszedł taki chaos . Bo tak naprawdę chlorowodorek 25I nie potrzebuje cyklodekstryny i dobrze rozpuszcza sie w etanolu , choć cyklodekstryna i tak podbija działanie .
  • 1037 / 10 / 0
To znaczy, że te 25i na blotterach też są/będą w porządku? Nawet bez cyklo? Mam na myśli aktualnie siedzące w sklepach/labach. Czy to wciąż jeszcze ten stary, felerny sort? A jeśli to wciąż to samo, to kiedy można spodziewać się działających?
  • 1876 / 23 / 0
Będa w porzadku jak najbardziej :)
  • 1513 / 26 / 0
Re: 25I-NBOMe
Nieprzeczytany post autor: mr_b »
mr_brown w innym temacie pisze:
Sam planuję w najbliższym czasie 25I - jedne z pierwszych szeroko dostępnych kartoników z tym nbome - luty tego roku, najprawdopodobniej 1,5mg bez cyklo (trochę martwi mnie brak dokładnych info ale...)
Kartoniki z zielonym wzorkiem geometrycznym (romby, sześciokąty itp - takie fraktalne, miałem 3 szt więc nie wiele więcej zobaczyłem).

Wczoraj koło 20.30 zainstalowałem jeden kartonik PR (mało szlachetnie ale doszedłem do wniosku, że skoro w nos lepiej wchodzi to pr powinno wyjść jeszcze wydajniej). Po jakimś czasie lekkie placebo. Koło 23 już nieźle zawiedziony ze zmianami percepcji na granicy placebo przeczytałem powyższe i... załadowałem 1/3 kartona w szklaną lufkę. Pierw chwilę podgrzewałem ale potem ogień wpadł do rurki (bardzo nieprzyjemnie pali się tekturę).

Pojarałem paskudztwo, ogrzałem rurkę (opalona już prawie do czysta po mj więc nie powinno mieć wpływu) i się wkurwiłem podwójnie. Zaczęły męczyć mnie depresyjne myśli o zmarnowanym materiale i dotyczące życia osobistego. Ściany wydał się malowane w dziwnym porządku a kolor stał się bardziej błyszczący.

Zadziałało jednak bardzo delikatnie (co wcale mnie nie ucieszyło bo ani to tripowanie a wiedziałem, że nie wyśpię się również). Mocna głębia emocjonalna, wyostrzona percepcja, czysty umysł.

Teraz zastanawiam się nad paroma sprawami.
-jeśli to freebase czy mocno zdegradował.
-czy moja pupcia słabo wymymłała karton czy sama substancja słabo się wchłania tą drogą.
-jak mocny wpływ miała pierwsza niewyczuwalna dawka na tę paloną (tolerancja) i czy palenie bez tego by ładnie weszło jak tak to w jakich dawkach.

Nocka na początku bardzo płytkiego snu i przemyśleń na granicy snu i jawy. Potem zasnąłem jednak to taki typowy sen po stymulacji.
Ostatnio zmieniony 01 października 2012 przez mr_b, łącznie zmieniany 1 raz.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 2362 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: derb »
Wsadziłeś w dupę karton? Trzeba było wyciągnąć z niego substancję odpowiednim rozpuszczalnikiem i w zależności czego użyłeś wykonać roztwór do podania w dupsko
BS
  • 1513 / 26 / 0
Pomyślałem (być może błędnie), że skoro z pod policzka ładnie się wchłania (25D nawet nie ruszyłem językiem) to "tam" też karton "odda" substancję (co właśnie mogło nie wyjść tak jak bym chciał).
mr_b∩ʁbꞁө
  • 1951 / 15 / 0
Tak, tylko na policzku ma ślinę, która pomaga się transportować cząsteczkom, a w dupie nie. Na policzku całą powieszchnią przylega, a w dupie nie.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 26 / 0
Hmm... Jest to chyba dość wilgotne środowisko (błona śluzowa?) czy przylegał... nie zajrzałem ale sądzę, że zbyt dużo przestrzenni tam nie ma :P (czopki jakoś się rozpuszczają, stanąć w poprzek też raczej tam by nie mógł). Możliwe, że zjebałem w tym kierunku i roztwór by lepiej wszedł, zastanawiam się czy następnym razem rozpuszczać czy próbować palić skoro tak skoczyły efekty zaraz po zajaraniu.
mr_b∩ʁbꞁө
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej

Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.