Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
To dlaczego oksytocyna jest uważana za hormon zaufania i nawet sprzedawana jest pod takim hasłem ? :huh:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6169 / 434 / 12
To jej pierwszorzędna funkcja - dodatkowe zawierają także "social recognition" - czyli coś w rodzaju "swój-nie swój", wiązanie się par (znaczy chłopak i dziewczynka, albo i nie), strach i instynkt macierzyński.[1]

Przypisy:
[list=1][*]Artykuł "Oxytocin" z en.wikipedia.org, z dnia 2011/09/16.[/list]
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 42 / 1 / 0
@surveilled: Aż tak źle ze mną nie jest, odczuwam empatie.
Uwaga! Użytkownik BlackBlackBlack jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6169 / 434 / 12
Zatem polecam zmienić S&S na znajomą, najlepiej znajome.;) Jak nie pomoże, to jeszcze trochę abstynencji może zrobić różnicę. Jak i po tym klapa - to brefedron zdecydowanie na Ciebie nie działa.

• 11 / / 0
Jaką dawkę polecicie na pierwszy raz tą substancją ? Mam 65kg, 250mg oralnie i reszta dorzucana powiedzmy na dwa razy donosowo będzie ok ? Testowałem już jakieś 7 beta-ketonów na sobie,ostatnio było coś dwa miesiace temu,konkretnie białko z ulicy ;)
  • 6169 / 434 / 12
250mg, odpuść sobie dorzutki. "białko" to nie beta-keton, chociaż - kto wie?

• 1053 / 76 / 0
no kurde, mnie np 250 wywaliloby za daleko. Jak wrzucam 100-150 donosowo, jest optymalnie, a dorzutki na mnie dzialaja :huh:
  • 1179 / 9 / 0
A mnie 250 zrobiło na godzinę. Testowane z dwóch źródeł.
  • 11 / / 0
Z beta-ketonów to ostatnio etkatynon może z 3 miesiące temu, a 'białko' to(jak zapewne się każdy domyślił ;) ) amfetamina ;) . Paczka i tak nie przyszła dziś :#: Dlaczego odradzacie dorzutkę ? Jak to wygladało w Waszych przypadkach ?
  • 2428 / 90 / 0
Dorzucanie serotogeników mija sie z celem bo marne efekty przynosi :-)
Nie walcie tego w nos !!! nie dość że okropnie boli to bardzo marnie przy oralu wypada , no i jednak Bref solo aż taki ciekawy nie jest , lepiej go z czymś mieszać :yay:
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.