Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 240 / 4 / 0
UP: znowu to samo... tym razem dwa serotoninergiki, według mnie to kompletnie nie ma sensu. Obydwa działają dość podobnie i do tego może to być groźne :x

Ponawiam pytanie: jak miks brefedronu z a-PVP?
  • 274 / 3 / 0
Jak sadzicie - miks pentedron plus bufedron? Prosze o szybka odpowiedz, jestem na pentedronie, wzialem z 2 osobami po 100 mg chcemy jeszcze dociagnac po 70 mg bufedronu, co sadzicie?
  • 1893 / 179 / 0
Nigdy nie brałem mefa, ale czytałem opinie że oral+późniejszy snif daje coś w styfu mefedronowej euforii. No więc uderzyłem w czarny p. r. 200mg+100 etkata, po kilkunastu minutach zaczęło się fajnie wkręcać, dobre samopoczucie i świetny odbiór muzyki. Po kilku godzinach dorzutka, ta sama dawka w kapsie. 30-40 minut po tym sniff ok. 100mg 3-MMC i 100mg etkata, po kilkunastu minutach... potężny strzał w banię, przez 1-2 min nieogar, brak możliwości płynnego wysławiania się, co nie znaczy że było źle, o nie! Takiego wjazdu jeszce nie miałem i to chyba wyróżnia tę substancję. Miks z etkatem udany, zwały nie było. Nastrój bardzo empatyczny, do tego niezłe nakręcenie - "no zajebiście że cię widzę, a teraz słuchaj co ci powiem...", na fali tego entuzjazmu można zagadać rozmówcę, euforia znacznie niżej, ale miałem słaby s&s. Zgadzam się że jest to nieco przypałowa empatia, chce się rozmawiać na wszelkie tematy, puszczają blokady emocjonalne, przez co można narobić sobie niezłej siary, trzeba to umieć ogarniać (później).
  • 53 / / 0
Co sądzicie o pentedron + pmppp, do snifowania?
  • 253 / 5 / 0
Nie jest bezsensowny, choć w mojej ocenie bez jakiś rewelacji. Po prostu dwie podobne w działaniu substancje, o podobnym czasie trwania działania, się nawzajem wzmacniają. Nie ma w tym miksie jakiejś nowej jakości.
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 53 / / 0
pentedron to czysta stymulacja, a pmppp subtelnie euforyzuje. Myślę, że tu się świetnie uzupełnią. Zjazdu nie będzie, wjadu na pikawe też. Myślę, że pentedron jeli idzie o stymulacje jest najlepszy, bardzo wydajny, pmppp jest jakie jest, trzeba to wciągać w hurtowych ilościach, ale nie znam niczego lepszego co uzupełni stymulacje
  • 253 / 5 / 0
W mojej ocenie obie substancje są na podobnym poziomie euforyczne, a pentedron nawet trochę bardziej. Dorzucenie pMPPP do pentedronu chyba faktycznie trochę łagodzi pentedronowy zjazd. Jednak uważam, że w tej mierze lepiej sprawdza się etylofenidat, który fajnie przedłuża pentedronową fazę. Choć pMPPP jest łagodniejsze niż EP co może można rozpatrywać jako zaletę.
Generalnie to miks "pentedron + pMPPP" jest całkiem spoko, lecz jednak porównując do "pentedron + EP" wychodzi jak dla mnie gorzej. Interesujący natomiast jest miks "pentedron + EP + pMPPP". :)
METAFIZYKA BETA-KETONÓW
  • 266 / 30 / 0
warto zmiksowac MDAI + pentedron. Chodzi o euforie + fajna stymulacje. Jesli jest sens takiego miksu, to jakie dawki na osobe 80 kg. Kiedys (za)duze doswiadczenie we wszystkim przez ładnych pare lat, teraz od jakis 5 lat sporadycznie kilka razy w ciagu roku cos leci (takze brak tolerki).
  • 6158 / 433 / 12
@szynszyla: Dobry miks, celowałbym w 250-300mg MDAI + 100mg pentedronu, wszystko razem doustnie. :)
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 266 / 30 / 0
ok, dzięki. dla uscisnienia napisze, ze chodzi mi o pentedron w duzym krysztale
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-letni diler zakopał narkotyki w lesie. Po zatrzymaniu grzecznie zaprowadził tam policjantów

Za posiadanie i udzielanie narkotyków odpowie 18-latek zatrzymany przez lipskich kryminalnych. Policjanci zabezpieczyli środki odurzające oraz wagi, a część narkotyków podejrzany ukrywał w słoiku zakopanym w ziemi. Młodemu mężczyźnie grozi kara nawet do 10 lat więzienia.

Marihuana a zdrowie jamy ustnej: Nowe badania kontra nikotyna i snus. Co szkodzi bardziej?

Największe jak dotąd badanie długofalowego wpływu marihuany na zdrowie wykazało… tylko pogorszenie stanu dziąseł – a i to w mniejszym stopniu niż przy używaniu tytoniu czy snusa! Nie zaobserwowano innych poważnych negatywnych skutków zdrowotnych.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.