Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 344 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zjemtwepachy »
Gorąco polecam DXM + THC. Generalnie, mam bardzo dużą tolerancję na dexa, pomimo, że jadłem go w ciągu roku może 7 razy (po 750mg nie mam 3 plateu). Wczoraj, zdecydowałem się na mix - 510mg dexa + 1/3g zielska.

-Mega paranoiczna euforia
-Przepiękne uczucie wszechobecnej świeżości
-Euforia z chodzenia
-Lekkie OEVy
-Motion Blur dobrej jakości, np. taki jak ten w Crysisie.
-Kolorowe i błyszczące Cevy.
  • 344 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zjemtwepachy »
Za jakiś miesiąc planujemy z kumplem taki oto trip

525mg DXM + Pół grama zielska na głowę (kolega nigdy nie brał dexa, a ja na 750mg mam wciąż 2 plateu, pomimo, że kiłam bardzo rzadko)

Idziemy w takim stanie po północy na cmentarz, albo do jakiegoś parku. Zabieramy ze sobą karabinki ASG na kulki z fosforyzującą farbą i wkładamy czapki świętego mikołaja. Proponowałem koledze, abyśmy pomalowali sobie twarze na czarno biało (tak, mamy podobne odpały publicznie, na trzeźwo, żebyście nie mieli wątpliwości) i chyba się zgodzi :). Jak trip, to trip.
  • 76 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: exT »
@Zjemtwepachy
Nokaut... Chcę przeczytać trip report z tego wypadu, o ile do niego dojdzie!

DXM + papieros? Mam jakąś psychiczną blokadę i brzydzę się zdekszony odpalać fajki... No i ten paskudny smak!
DXM + Avio? A, to co innego. Właśnie po tym przeżyłem swój dotąd najlepszy trip na kaszlodynie, chociaż to może być bardziej wpływ settingu.
Ciągle zbieram siły na miks DXM + benza, ale cały czas coś mi wypada, czy nie mam humoru, czy nie wiadomo co jeszcze. Z okazji takiej, że mam kaprys, zafunduję sobie nieco kartonów, więc może skuszę się na miks z Aco?
Wszyscy dybia na rydza; ten wzrostem skromniejszy
I mniej slawny w piosenkach, za to najsmaczniejszy,
Czy swiezy, czy solony, czy jesiennej pory,
Czy zima. Ale Wojski zbieral muchomory.
  • 2497 / 49 / 0
A z czym te kartony? Jak z LSD, to wrzucaj DXM razem z kartonem, albo troszke po, jesli boisz sie nudnosci. Jesli na kartonach jest DOx, to DXM wrzuc gdzies tka po 10h, jak peak bedzie schodzil, to masz szanse ominac fenetylaminowy zjazd.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: exT »
Z kwasem te kartony, ale jeszcze nie wiem czy skuszę się na takie połączenie. Tzn. pewnie się skuszę, tylko nie wiem czy tym razem, heh.
Wszyscy dybia na rydza; ten wzrostem skromniejszy
I mniej slawny w piosenkach, za to najsmaczniejszy,
Czy swiezy, czy solony, czy jesiennej pory,
Czy zima. Ale Wojski zbieral muchomory.
  • 1951 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: 69plateau »
za niedługo szykuje mi się mix 300mg DXM + 20mg 2C-E + nasiona powoju. wszystko ładnie wypite z ręcznie rzeźbionej miski w czasie rytuału. tylko czy nie okaże się że mogą być problemy z serduchem?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
tak. lubię się bawić w neoszamaństwo. dex będzie miał na celu tylko wzmocnienie samego 2c-e, a powój podbudować klimat pod 2c-e. oczywiście o wiele bardziej klimat wyrobią bębny i taniec, ale to też się przyda.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Qlim »
Z tego co pamiętam to biedny był mój żołądek po połączeniu 450 mg DXM'u i 8 nasion hbwr :scared:

Po co Ci tam ten powój?
Chyba, że nie miewasz po nim mdłości albo bawisz się w ekstrakcje LSA...
Uwaga! Użytkownik Qlim jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
bawię się w ekstrakcję i na dodatek zamianę w LSH.

dodam że na deks ma tolerke i tego 300 nie poczuję, a tylko mi ono podbije resztę.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SLATER »
DXM + LSA = eee?! 4D? %-D

MM.. nice 4 dimensional triangle :retarded:
Kocham Wszystkie Substancje Psychoaktywne.

[H]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.