Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
AM2201 to wydaje mi się zbyt ostra z opisów.
Ja bardziej stawiam na delikatniejsze i dłużej trwające doznania. Obawiam się , że wszystkie te jwh działają dosyć płasko i mało satysfakcjonująco, ale mogę się pomylić..
kiedyś paliłem tylko z dopalaczy Sensation i średnio mi się podobało, faktycznie uczucie bardzo podobne do mj, ale takie jakby okrojone i jednostaje, mało odkrywcze, że się tak wyrażę..
2.Am to stanowczo inna opcja, jeśli chodzi o jakieś tam porównania z baka ten kanna jest na samym koncu, wiec jesli szukasz substytu na to sie nie decyduj
3.Kiedyś był taki dopał solid w postaci haszyszu.Miał działanie chyba najblizej zblizone do baki jesli chodzi o dzialanie ale tez jeszcze to nie bylo "to".Taka jest prawda-zaden dopał nie zastapi mieszaniny kannabinoidów wystepujacych w bace, było to wiele razy poruszane :)
Spokojna i długa bania.
NieZaczynaj pisze:szkoda, że 307 jest niezbyt ekonomiczna.
Unikaj zbędnych cytatów. - surveilled
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.