Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 286 / 5 / 0
takie połąćzenie nootropil + alko odmóżdża dość mocno
;)
  • 2 / / 0
m477 pisze:
po sposobie wypowiedzi wnioskuje, ze doszlo do uszkodzenia mozgu.
zarowno ciesze sie, ze przytoczyles nam jak ze istotne fakty dotyczace Twojego zycia.
wiezymy, ze po lekkim sprobowaniu aniracetamu Twoj wspolczynnik IQ wystrzeli w zenity i osiagnie wartosc grubo ponad 250 :)

to proszę profesorze na czym bazujesz, że doszło do tego uszkodzenia mózgu? ; )
  • 4 / 4 / 0
Próbował ktoś Piracetam 600mg x2 + Selegiline 2,5mg? Podobno wprowadza w intelektualny high i można dużo zapamiętać w krótkim czasie. Dodatkowo takie połączenie chroni łączenia nerwowe w mózgu i ma niewielkie efekty uboczne: suchość w ustach itp.
  • 338 / 2 / 0
intelektualny high to ja mam czytajac posty jak ten.
  • 2 / / 0
Panowie, wiecie moze jak ma sie sprawa z rozkladem piracetamu? mianowicie, chwilowo mam braki w zapasach, a znalazlem pake memotropilu1200 z terminem... grudzien 2007 ;d nie mam parcia, tylko jestem ciekaw.
  • 2334 / 9 / 0
Szogunx pisze:
nie mam parcia, tylko jestem ciekaw.
tego się nie da ćpać
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 2 / / 0
Wiem do czego to sluzy. Pytaniem bylo - czy 3 lata po terminie to juz za duzo i piracetam nie nadaje sie do uzytku, poniewaz nie mam pojecia o jego procesie rozkladu.
  • 26 / / 0
Mam pytanie co do dawki piracetamu, a przeglądając temat tego nie znalazłem, być może przegapiłem. Jeżeli chciał bym brać 3,6g dziennie, to jak najlepiej rozłożyć dawkę ? Bo przy 2,4g bym brał (tabsy 1,2g) 1 rano i 1 po południu. A przy 3,6 brać lepiej (rano-popołudnie) 2-1, 1-2, czy może jednak wrzucać też wieczorem? Jest też opcja, że to nie ma znaczenia, dlatego właśnie pytam kochani hr-owcy.
  • 2334 / 9 / 0
Przez jakiś czas lekarz kazał mi jeść w takich dawkach. Rano- 2,4 Popołudniu- 1,2.
Tak przy okazji rzucę pytanie do tych co jedzą piracetam i psycho fenetyloaminy:
Też wam tak zajebiście podbija ich działanie? Odkąd jem to wystarczają mi 2x mniejsze dawki.
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2011 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 17 / / 0
Od jutra mam zacząć kurację Nootropilem, ale z tego co przeczytałem o piracetamie to bez miażdżycy strach zarzucać. Niby dostałem od lekarza, nie prosilem o to, ale wciąż mam obawy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.