Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Szczerze mój pierwszy raz tylko mnie zmulił niemiłosiernie a całkowicie nie tego sie spodziewałem... i zrezygnowałem , natomiast mój brat dłużej sie bawił i mówił że miewał bardzo przyjemne fazy , jedno o czym warto pamiętać to to że należy mieć całą gałe a nie pokruszona bo szkoda potencjału :P
  • 48 / 1 / 0
Mój pierwszy raz z gałą był całkiem spoko. Starłem 3 gałki następnie je spożywając po czym poszedłem ze znajomymi na miasto i w sumie zapomniałem że brałem gałe gdy nagle zaczeły się pierwsze efekty, troche w nieodpowiednim momęcie bo akurat stałem przy kasie w biedro. Całą reszte fazy luzowałem się ze znajomymi w parku.
Uwaga! Użytkownik Testament nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
Dwie paki gały, cynamon, potem nagle jestem w jakiejś piwnicy i pale jakiegoś dopała, potem znowu migawka i walę amfe w nochala, migawka wale amfe IV...
Pierwszy trip na gałce uznaje za dobry, tylko ja się pytam, gdzie się podziały moje piniundze? Chyba nawet wódke potem piłem. Faza fajna, chaos był totalny, zresztą miałem manie wtedy, więc pomysł był genialny, coby się naćpać i polatać. O dziwo zeszło w niecała dobę, nie wiem o jaki kac ludziom chodzi, delikatny ból głowy liczy się?
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 618 / 111 / 0
chłopie, ogarnij się.. nie chcę Ci prawić morałów, ale widzę, że już w takie rzeczy jesteś wjebany, że za niedługo ockniesz się na samym dnie. a w chuj ciężko się z niego wstaje.
  • 43 / 1 / 0
moj pierwszy raz byl wczoraj. o 21 wpierdoliłem 20g gałki prymat zmielonej. wlałem do jogurtu pitnego i wypiłem na 2 razy. niestety fazka mi nie weszla. o 1 poszedlem spac o 4 sie obudzilem dalej nic. a jak rano wstalem to taka zamułka, że ledwo z łóżka wstałem. czułem się jakbym ćpał i pił cały wczorajszy dzień. taki mega-kac tylko ze bez bolu glowy, a fazy 0. wie ktos czego mnie nie jeblo? bede robil 2 podejscie tym razem kamis w orzechach
łekefeke
  • 130 / / 0
Może nie jebło, bo mielona? Może stara była i straciła na wartości?
We may be stupid, but we're not clever
  • 8 / / 0
Pewnie ta "zamułka" to właśnie faza była:)
  • 43 / 1 / 0
to nie była faza. zrobiłem następne podejście do gałki. szamalem znow mielony prymat, ale tym razem 30g i wypiłem to w 5min? dodam, ze piłem o 22. na nasteny dzien wstałem rano to normalnie zajebany byłem. nie tak ostro jak np. po wiaderku weedu ale faza była. cały dzień miałem z bańki, a w szkole spanie, zamuła na kazdej lekcji, fajne rozkminki. pod wieczór śmiechawa. HURA gałka JEDNAK DZIAŁA!
łekefeke
  • 867 / 18 / 0
Tak. Ta zamula to wlasnie ta galkowa faza. Czujesz sie ciezko, oczy czerwone jak po jaraniu. Trzyma kilka dni nawet.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 800 / 67 / 0
@grabathc
O, to ciekawe, bo u mnie było podobnie. Pierwszy raz, jak zarzucałam gałkę, to spożyłam ją z towarzyszem na pół (po 5 gram mielonej) i nic nie działało. Zarzuciłam drugi raz, myślałam "ach, nie zadziała pewnie", a jakie było moje zaskoczenie... :-D
Tylko mi nie piszcie, że 5 gram to za mało, bo mój ostatni raz był z 3,5 grama i faza była wyśmienita. Ach, ta tolerancja odwrotna :*)
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.