Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Tak, całkowicie ma być zalepiony otwór.

Ta poxilina to jakiś klej epoksydowy?
Mam nadzieję, że nie będzie mi reagowała np z alkoholami %-D , już nie wspominając o wrzącej wodzie.
I'm broken.
  • 200 / 1 / 0
Nie powinna reagować. Ale gdybym miał gazowy palnik, szklaną rurkę... bym to zalepił szkłem na ciepło.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mattizz »
poxilina nie lubi wysokich temperatur i ma wtedy paskudny zapach a smak pewnie jeszcze gorszy, trudno mi tylko okreslic czy te 100⁰C to będzie już za gorąco czy jeszcze ok, najlepiej sprawdz na malej ilosci.
Ostatnio zmieniony 18 lutego 2009 przez mattizz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik mattizz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Może nie mówię o tym co mam na myśli :D Mi chodzi o tą mieszankę w dwóch tubkach, którą jak się zmiesza to ma się taką twardą skorupę o metalicznym, szarym kolorze.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Poxipol
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
[quote="Kurwik"]
Może nie mówię o tym co mam na myśli ]
I to jest klej epoksydowy!
I'm broken.
  • 179 / 1 / 0
czym uszczelniać wodną faje?
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
uszczelkami :-D

narpiew jeszcze powiedz gdzie chcesz uszczelniac.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 179 / 1 / 0
między lufką w dziurze w pokrywce od słoiczka
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
zrob minimalnie mniejszy otwor od srednicy lufki i wepchnij ja do srodka, tak zeby rozepchala sobie ten otwor - nie bedzie miala luzow.
uszczelniac mozesz poxyliną.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce

Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.