Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 5 / / 0
Nazwa:
Kolor:Różowy
Kształt:Okrągła
Logo:Siedząca naga kobieta
Gdzie kupione:Górny Śląsk
Kiedy kupione:wigilija
Sposób przyjęcia:DOustne
Opis działania:Dobree ;]
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze:jedne z lepszych kOl jakie jadlem, dobre niczym podwOjne euro , ktOre pokazalo si ejakies Pol roku temu ;] jak macie do cycenia to bracc !!
Uwaga! Użytkownik hardstylers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mati200 »
Nazwa:Mitsubishi
Kolor:zielony
Kształt:Okrągła
Logo:znaczek mitsu
Gdzie kupione:Górny Śląsk
Kiedy kupione:1 dzień świąt
Sposób przyjęcia:DOustne 2
Opis działania:Dobree ;]
Ocena działania:9/10
Dodatkowe komentarze:jedne z lepszych pill jakie jadlem.Tak jak mówił kulek to jest MDMA! Na początku wchodzi i schodzi niczym sinusoida i już sie boimy że to koniec :) , ale nie liczcie na to.Za chwile bedzie łagodne pierdolnięcie .Euforia ,empatia , chęć do rozmowy i do tańca . Chęć przytulania sie z ziomkami , przybijanie piątek ,mówienie jacy są zajebiśći . Na moje oko w 1 tabletce jest około 20-25mg MDMA , ale kurde wkońcu w polsce jest to MDMA ...nie było takich tablet od roku . Szkoda że dosyć krótko działają ...jakieś 3-3,5 godziny :) . Bierzcie !!!
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: synoptyk »
Nazwa:nietoperze, batmany

Kolor:biały, nienakrapiane

Kształt:Okrągła, bez podziałki, logo dobrze wytłoczone, dobrze zbite, trudno było ją przełamać, nieduża ale trochę gruba

Logo:znaczek batmana

Gdzie kupione:lubelskie

Kiedy kupione:1 dzień świąt

Sposób przyjęcia: rozgryzione, popite piwem w ilości 4 sztuk przez całą noc

Opis działania: ogólnie euforia, miłość do wszystkich, chęć do zabawy, power, ale bez wielkich ekscesów,

Ocena działania:4/10

Dodatkowe komentarze: start 23:15, przyjąłem 1,5 piguły, potem jeszcze dorzucałem w międzyczasie do jakiejś 3 w nocy, widać że mają potencjał i zawierają MDMA bądź jakąś dobra pochodną ale w niewielkich ilościach, 4 sztuki tej nocy jakoś mnie specjalnie nie zadowoliły ale 6 by załatwiło sprawę, plus za to że mają to co trzeba a nie jakieś zamulacze, fety też chyba w nich nie ma bo normalnie usnąłem
Uwaga! Użytkownik synoptyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: a[=]ae|| »
Nazwa:mitshubishi
Kolor:zielone
Kształt:okragle
Logo: znaczek maja jak firmowy mitsu
Gdzie kupione:slask
Kiedy kupione:wczoraj
Sposób przyjęcia:polkniete 7 sztuk
Opis działania: no coz, przerwe mialem dosc dluga, nie licze syfiastych dolarów z mcpp, 2 na start po 15 min next, wejscie delikatne, przyjemne, typowe polskie zamulacze, szlo troche potanczyc ale po 6 juz wolalem w boksie cieszyc oczy oevami i odplywac, nie maja w sobie mdma napewno, dziwie sie opisom wyzej zachwalajacym je, jadlem mnostwo pigul lepszych, fakt milo sie gada, usmiech do ludzi, ale to nie to co ma byc w pixach
Ocena działania:5+/10
Dodatkowe komentarze: mialem cisnienia na kolka z D. i 2 dzien swiat mi je spelnil, z braku laku mozna kupic

[cut]
Ostatnio zmieniony 03 stycznia 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik a[=]ae|| nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: UNOY »
Nazwa: chińskie znaki
Logo: jw. (i na zdjęciu)
Kolor: żółtawe, nakrapiane na ciemnożółto
Poza tym: twarde, zbite, bez podziałki z tyłu; mają specyficzny zapach - przypomina migdałowy olejek do ciasta
Kupione: 3miasto, ok. tydzień temu
Zażycie: wpierw jedna, doustnie, potem 2 naraz (po jakichś 3 godzinach) +sporo wódki
Opis: wchodzą dosyć szybko, miło zaczyna się robić po 45 minutach. wszystko chce się robić, muzyka się zajebiście podoba. 3 sztuki mnie powykręcały, był szczękościsk i nieogar taki że trudno się było dogadać. zwinięta kołdra na fotelu przypominała siedzącą postać. efekty dorzucenia dwóch sztuk dało się odczuć już po 15 minutach. zero problemów z zaśnięciem. rano poczucie, że cała serotonina została wyssana do ostatniej kropelki
Ocena: solidna 8, przy czym trzeba zeżreć przynajmniej 3 sztuki (albo 2 naraz na krótszą fazę)
[ external image ]
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2007 przez UNOY, łącznie zmieniany 2 razy.
It never got weird enough for me.
  • 462 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Nazwa:mercedes

Kolor:biały

Kształt:okragle

Logo: logo mercedesa

Gdzie kupione: podlaskie

Kiedy kupione: 2 tyg temu

Sposób przyjęcia: połknięte w sumie 5 sztuk

Opis działania: Na start dwie sztuki, po jakiś 1,5 h kiedy stwierdziłem że nic ciekawszego się nie wydaży kolejna sztuka, w sumie całkiem miło się zrobiło, taki relaksik raczej, siedziałem gadałem popijałem piwko, jako że dalej było słabiutko walnąłem jeszcze dwie i jakoś mocno to nie zmieniło mojego stanu. Po jakiś 5-6 h byłem w domu totalnie trzeźwy. Fety nie zawierają mdma równiez, jak coś małe ilości mdea. Szkoda kasy wg mnie na takie badziewie.
Ocena działania:4-/10
[ external image ]
  • 8 / / 0
Nazwa:dolar
Kolor:biało-pomarańczowy
Kształt:okrągły z podziałką średnio zbity
Logo:$
Gdzie kupione:śląsk
Kiedy kupione:30.12.2007
Sposób przyjęcia:rozkruszone i wciągnięte
Opis działania:coś było czuć po ok. 30 min
Ocena działania:5/10
Dodatkowe komentarze:sa lepsze :-p
Uwaga! Użytkownik pani_dolores nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaracz6 »
Nazwa: serce

Kolor: biały

Kształt: okrągły bez podziałki, gruby i dośc słabo zbity

Logo: serce

Gdzie kupione: podkarpacie

Kiedy kupione: 31.12.2007

Sposób przyjęcia: doustnie, bez rozgryzania

Opis działania: miłość, euforia, cały czas tańczyłem z ziomkiem wczoraj na domówce ;)

Ocena działania: 7/10

Dodatkowe komentarze: pierwsze piguły które mnie posiepały. Jadłem na pełny żołądek jedno serce, półtorej godziny później wciągnąłem 1/3 delfinka nosem, 40minut po tym dojadłem drugie serce. Było fajnie, choć nie powyginały (dziwne bo jadło je 6 osób z ekipy i każdy był giętki) ;)
Uwaga! Użytkownik jaracz6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bluecocaine »
Nazwa: Motorola
Kolor: Błękitny
Kształt: Okrągły, z podziałką, 2 strony wypukłe
Logo: Logo motoroli
Cena: 6 PLN
Gdzie kupione: Kraków
Kiedy: 31.12.2007
Sposób przyjęcia: połknięte
Ilość: 4

Opis: Wszystko było w miare ok, (śmiechawa, średni power, chęć do tańczenia i rozmowy itp) do momentu gdy nie wypiłam trochę wódki z redbullem. W paru chwilach zrobiło mi sie słabo, zimne poty, chęć wymiotowania itp. Stan ten przeszedł po kilkunastu minutach. (wcześniej zdarzało mi sie mieszać pixy (w większej ilośći) i wódke z redbullem i nic takiego nigdy się mi nie stało. Motorole też spowodowały u mnie lukę w pamięci :P nie kojarze co sie działo przez dłuższą chwilę (znaczy kojarze ale jak przez mgłę). Nad ranem, na zejściu?? Bóle brzucha.

Ocena: 5/10

Uwagi: Nie mieszać z wódką z redbullem?? %-D
Uwaga! Użytkownik Bluecocaine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Nazwa: X
Kolor: Żółty
Kształt: Trójkątny, lekko wypukły od strony logo
Logo: X
Cena: 6 PLN
Gdzie kupione: Warszawa, sylwek w PL
Kiedy: 30.12.2007
Sposób przyjęcia: połknięte
Ilość: 4, chyba, może 3,5

Opis: Ciepło, miło i pluszowo. Nie chciało mi się tańczyć, jednak muza jak dla mnie była niezbyt taneczna, a i 6, czy 7 browarków wypitych przed dropszeniem, a potem następnych kilka w trakcie skutecznie mnie zamulało... Przed dropsami i w trakcie jazdy dojadałem co jakiś czas po 100mg 5htp co sprawiło, że mniej lub bardziej zdropszony byłem od 23 do jakiejś 4.30 rano kiedy to kieliszek wódki popitej szampanem sprawił, że usnąłem na kanapie. Po przebudzeniu wyraźny kac, choć bardziej alkoholowy niż podropsowy. Zejście ciężko oceniać bo wczoraj wieczorem i w nocy, gdy się na chwilę obudziłem dojadałem znowu 5htp. Nie jest źle w sumie. Szkoda, że za dużo wypiłem bo całość nie byłaby taka leniwa, za to bardziej taneczna, no ale to wiadomo, jak to ćpun w sylwestra. Warto dodać, że mimo upicia, upalenia i zalania mózgu serotoniną brać wyraźnych objawów zamotania, czy dziur w pamięci.

Dodam, że do pełnej oceny brak mi trochę testu w bardziej tanecznych warunkach. Podejrzewam średnią zawartość MDMA - jakoś tak z 70mg. Drops wart polecenia, 5htp też.[ external image ]
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2008 przez lucyper2, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.