Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 170 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: paker »
[quote="tonymontana"]
we czwartek dalem do kielkowania 12 nasion easy sativa z femaleseeds, do tego 3 nasiona maroco z femaleseeds ( co ciekawe w opakowaniu byly nie 4 a 3 nasionka]

wizde ze wszystko robisz tak jak powinno byc zycze udanych zbiorów
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
dni moga byc sloneczne ale jest tego minus - noca zimniej do ok 12 lub mniej st., od 8 - 12 robi sie cieplej o pare st. Ja juz dalem wczoraj jedna na out - nie mialem miejsca w domq .. :]
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
we czwartek dalem do kielkowania 12 nasion easy sativa z femaleseeds, do tego 3 nasiona maroco z femaleseeds ( co ciekawe w opakowaniu byly nie 4 a 3 nasionka:( ale to pewnie przy pakowaniu w holandii ktos tak tyle tylko wsypal ); kielkowalem na papierze toaletowym;
co jakis czas pryskalem odchlorowana woda; dzis juz sa wszystkie 15/15 wykielkowane, wrzucilem je do doniczek torfowych (ziemia kwiatowa ph 5.5-6.5, dosypalem dolomitu, perlitu odrobine) spryskalem wczesniej woda odchlorowana. teraz czekam na wzbicie sie ponad ziemie no i dam je chyba pod hps 250 do 15 maja. a potem na dwor. pozdrawiam. jakies sugestie??? czy hps ma byc wysoko czy raczej tak standardowo jak na indoor ok 20-25cm? mysle ze dam go na ok 35-40 cm..
witam...tez posiadam easy sative i maroc, trzymam je pod swietlowkami lacznie 120w, kompakty plus energooszczedne...co do maroc to pare mi zle rosło przez zbyt kwasna ziemie 5,5...musiałem dac ziemi powyzej 6ciu...bardzo mi sie podoba stabilnosc ES mnostwo szybko robiacych sie odrostow, w moim przypadku potrzebnych do klonow, na maroc tez nie mozna narzekac, ale za to purple power gorzej sie spisuje tzn nie wszytkie a 2/5szt gorzej odrosty ida, gorsza stabilnosc

jak sie maja teraz małe? ciekawe jak beda rosły pod 250tka...sam mam taka do dyspozycji ale mysle ze kompakty 120 to lepsze rozwiazanie na veg...co do odległosci to mysle ze teraz mozesz trzymac spokojnie na zalecanym optimum20-25cm a pare dni przed wysadzaniem podniesc x2

zawsze mozesz zrobic kilka dodatkowych klonow, mozesz np poswiecic 2-3 krzaczki fimowac 4-5 pietro plus lst, do 2tyg powienienes miec nadajacy sie odrosty na klony i znow kilka zl w kieszeni, za to wiecej roboty w plenerze;) pzdr
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / / 0
Nieprzeczytany post autor: koyot »
jeszcze jedno...jak masz gdzies jakies energoszczedne to daj na pierwsze tyg dla polepszenia widma jakos po bokach boxa, puki np sa w doniczkach mniejszych-->0,5, bo takie przypuszczam ze masz pzdr
Uwaga! Użytkownik koyot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: tonymontana »
hm, no klonow to nie bede robil narazie bo nie mam dosw.; donickzi mam takie male jak np. od smietany troche mniejsze to sa torfowe. pytanko czy te doniczki moga spokojnie wystarczyc na te 3 tygodnie im? bo elegancko bym ytlko dol odcial i wlozyl jako calosc bo one sie rozkladaja. ps. narazie spod ziemi wydobylo sie 5-6 łepków !
planuje nie dawac ziemi kupnehj do dolka, tylko dodac dolomitu z garsc, garsc salatry i troche plackow krowich. mysle ze wyjda potwory :-)ps 2. kiedy pod lampe wrzucic je jak troche podrosna? tj. jak pokaza 1-sze malusienkie listki????
Uwaga! Użytkownik tonymontana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: farmer zibi »
Madx rob po swojemu i nie obrazaj innych fajansie... 160l (dwie rosliny) Posmiejemy sie pod koniec sezonu leszczyku
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bonzik »
juz dostałem, a kasiore płaciłem przy odbiorze, z gostkiem gadałem cały czas telefonicznie, bo z meilami to u nich ruznie bywa.nasionka dostałem pierwsza liga i plus 1 gratisa w postaci indoora white widow :-D
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madx »
ss
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
Nieprzeczytany post autor: farmer zibi »
Mad max smieje sie z takich ludzi zawistnych jak ty! Co cale zycie tylko siedza przed telewizorem Lub kompem i tylko nazekaja ze im sie chujowo wiedzie... pracy fizycznej taki ciolek nigdy niezaznal "Dalej do roboty jebane nieroby" Nie klepie roslin dla hajsu tylko dla wlasnej satysfakcij. A pozatym czlowieku ogarnij sie troche bo widac ze jestes strasznie zcisnieniowany to forum nie jest po to zeby sobie wrzucac tylko dla naszej wspolnej pasii i wymiany doswiadczen.
ps: Farmer fajan- jest dla mnie obraza
lubisz jak ktos wskakuje ci na plecy?
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: madx »
s
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2006 przez madx, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik madx nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.