Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Najgorszy mix jaki słyszałem. Bardzo wyniszcza, szare komorki, potylicę, móżdżek, hardcorowy trądzik gwarantowany. Przedewszystkim straszne (często nie odwracalne) problemy z sercem, wątrobą, stawami... I najgorsze - z przyrodzeniem... Mieszając te dwa specyfiki skazujesz się na straszne konsekfencję, znam paru takich. odradzam.
Uwaga! Użytkownik hardy666jim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2775 / 39 / 0
Tak. Sterydy podnoszą ciśnienie i obciążają wątrobę.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 7 / 0
mały offtop.
Panowie i Panie, jak mi serce ściska na myśl, że przez długi okres nie wezmę znowu pikolca.
Fundusze na razie stopniały, czekamy na wypłatę.
Ahh te mrówki w głowie, ahh ten ROZPIERDOL, ahh to życie..
Nocny Spamer
  • 15 / / 0
iseeyou pisze:
mały offtop.
Panowie i Panie, jak mi serce ściska na myśl, że przez długi okres nie wezmę znowu pikolca.
Fundusze na razie stopniały, czekamy na wypłatę.
Ahh te mrówki w głowie, ahh ten ROZPIERDOL, ahh to życie..

Współczuje, znam ten ból, też takie okresy u mnie bywały... :'( Na szczęscie w moich rejonach jest teraz tego pod dostatkiem i w obecnym czasie nie wydaje nawet na to pieniędzy, a jem codziennie ;D Życze Ci takiego okresu w życiu ;P
Uwaga! Użytkownik hardy666jim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 7 / 0
ah, dziękuję :-p
ale może to i dobrze, że nie mam funduszy.. bo ciężko by później było :moody:
Nocny Spamer
  • 15 / / 0
iseeyou pisze:
ah, dziękuję :-p
ale może to i dobrze, że nie mam funduszy.. bo ciężko by później było :moody:
Dlatego trzeba z głową to robić, a nie kończyć się ;p tydzień wzlotów=2 tyg zlotów :D
  • 203 / 7 / 0
wraz z kolejną ___ umiar coraz bardziej się oddala :scared:
pierdolę, znów jest zajebiście! :moody:
Nocny Spamer
  • 15 / / 0
iseeyou pisze:
wraz z kolejną ___ umiar coraz bardziej się oddala :scared:
pierdolę, znów jest zajebiście! :moody:
To możemy sobie przybić pione :D
  • 350 / 4 / 0
u nas w centrum (wwa ,pruszk.) ni chuja ,0 szans na piko z tego co patrzylem..
  • 15 / / 0
Flashback pisze:
u nas w centrum (wwa ,pruszk.) ni chuja ,0 szans na piko z tego co patrzylem..
Bo prawdziwy pikolec jest z czech
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.