uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 196 / 29 / 0
ja planuje posadzic 4 krzaki, pierwsza moja uprawa to bedzie. Same automaty: blueberry, amnesia lemon, critical 2.0, ak47. Obawiam sie czy blueberry da rade u nas wyrosnac ale czas pokaze, planuje zaczac na koncowce maja / poczatku czerwca
dawka czyni truciznę
  • 5801 / 1193 / 43
Dzisiaj byłem podlać, to wszystko było ok.
Obstawiam że 5 z 10 nie dożyje zbiorów.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 12606 / 2437 / 0
auto wyrośnie każde - problem jest "tylko" pod sam koniec uprawy - jeśli wilgotno, to może gnić (i to nie tylko blueberry).
  • 514 / 102 / 0
23 marca 2024jezus_chytrus pisze:
Już dość mocno wyciągnięte - za mało światła. A tu jeszcze przesadzanie... ja bym startował od nowa w normalnym terminie ; )
Eeetam, przysypie się przy przesadzaniu po same liścienie i będzie git majonez.
  • 5801 / 1193 / 43
Przyjęły się. To najważniejsze.
Podsypałem lekko nawozem.

Jestem pierwszy na forum, jeśli chodzi o uprawę.
  • 12606 / 2437 / 0
Teraz masz niebywałego farta z pogodą, ale wciąć krótkie dni. Jak ciepło się zadomowi, to one już będą kwitnąć. Z auto da się wycisnąć sporo fajnego palenia, tylko nie ma miejsca na błędy.
  • 83 / 10 / 0
@opalonyben ja myślę że czas na automaty to czerwiec-sierpień.Na Twoim miejscu bym się wstrzymał miesiąc i poczekał no chyba że mieszkasz tam gdzie przymrozki i inne sprawy nie występują 😁
  • 5801 / 1193 / 43
Z pogodą masz rację.
Wyrosną szybciej niż pokrzywy, które będą rosły wokół nich.
Nie napalam się na jakieś żniwa, ot uprawa to dla mnie zabawa.
  • 12606 / 2437 / 0
W sensie że w sierpniu jeszcze można siać, czy czerwiec - sierpień to okres całej uprawy?
W sierpniu nie ma już sensu brać się za jakiekolwiek sianie, bo automaty pod koniec października mogą mieć przejebane. Ciekawe, jak sprawa wyglądałaby z sezonami. Pewnie od razu do kwitnienia by przystąpiły.
  • 83 / 10 / 0
Chodziło mi o sadzenie początkiem czerwca a żniwa końcem sierpnia.Te 3msc to najlepszy okres na automaty.Jesień może być słoneczna ale poranki niestety już są takie że plecha auto atakuje.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.