Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: matej_mlody »
BY sie przydało takie cos. Ale jak ktos bedzie chetny to mozna zrobic . Nikomu nie zaszkodzi. pzdr!
Uwaga! Użytkownik matej_mlody nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: nutella-cole »
Ale z was modele :D Tlenek azotu I można bezproblemu otrzymać z saletry amonowej, którą w kwiaciarni kupicie :P Mając termostat możnamieć za grosze pełno śmiechajnego gaziku :D pozdro :cool: :cool:
Non omnis moriar.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
A jakiej czystosci ci wyjdzie podtlenek z tej saletry? Po drugie w co zbierac, ten gaz, moze mi powiesz? Rozumiem ze robiels juz w ten sposob, wiec moze zdradzisz jakies szczegoly?
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
niedawno właśnie kombinowałem w co by zebrać wyprodukowany podtlenek i wymyśliłem, że w domowych warunkach chyba najlepszym wyjściem jest duży i gruby materac :-D szczelne to, trudniej przebić niż balony, może niezbyt mobilne, chyba że na wakacje i na jeziorko :-p
  • 3 / / 0
Mimo waszej niechęci zrobiłem z ludzmi te forum... Pierwsze w Polsce forum poświęcone temu magicznemu Gazowi :) www.n2o.xx.pl Zapraszam do Dyskusji :) jak co to moge zareklamować wasze forum :) pzdr:)
Uwaga! Użytkownik matej_mlody nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Sp!ke »
Mam pytanie czy jeden nabój z n2o wystarczy na jedna a moze wiecej osob tzn wywola efekty nas tu interesujace hihi :) Bardzo prosze o odpowiedz osoby doswiadczone w tym temacie ^_^
  • 178 / 8 / 0
dlaczego n2o sie kwalifikuje jako psychodelik?
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 110 / 1 / 0
@electric_terrorist : a dlaczego tak uważasz?
jak dla mnie sie kwalifikuje właśnie; należy do grupy anestetyków dysocjacyjnych tak jak DXM, ketamina, fencyklidyna (no i także salvinorin A); a chyba każdy sie zgodzi że owe substancje działanie psychedeliczne mają ;-)
może po prostu dlatego że niektóre źródła jako psychedeliki uważają związki takie jak psylocybina, meskalina, LSD itp[mające związek z serotoniną]
a np DXM, PCP i podtlenek azotu nie za dla niektórych psychedelikami tylko dysocjantami
podobnie jak benzydamina i alkaloidy tropanowe są deliriantami
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 178 / 8 / 0
dxm ma, ketamina ma, salvinorinA ma (podobno)
ale podtlenek azotu nie ma dzialania psychodelicznego!
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.