Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 95 / 5 / 0
Jaracie jak jesteście chorzy (typu przeziębienie, grypa)? Na mnie wtedy zioło działa bardzo euforycznie i faza jest zupełnie inna.
  • 508 / 195 / 1
Mi podbija objawy choroby ,ale następnego dnia jest jakoś zdrowiej.
Co człowiek to reakcja.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1339 / 339 / 13
Jak miałem covid, zioło w ogóle nie klepało. Nie było czuć dymu ani smaku zielska pomimo tego, ze gryzło w gardło.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1 / 1 / 0
Palę marihuanę od przeszło trzech lat. Dla mnie przede wszystkim to odstresacz, jeżeli mogę to tak nazwać. Pomaga mi luzować ciężki tydzień, ale też uświadamia wiele rzeczy. Odbieram lepiej siebie, odczucia wizualne i audialne, szamka lepiej smakuje hahah, co też jest takim plusem pobocznym. Wiadomo, że ze wszystkim idzie przesadzić, ale zdecydowanie czuję się z nią lepiej w tym smutnym jak pipka święcie.
  • 1455 / 596 / 0
@davidoffffffffff nie , to ma byc przyjemnosc a tak to jeszcze bodyload by sie skumulowal nieprzyjemny . Nawet glupi bol glowy psuje faze .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 95 / 5 / 0
Na mnie działa dość spoko, tylko poprostu inaczej. Nie wiem też jak to się ma do przebiegu choroby, takie luźne pytanie.
  • 4357 / 701 / 2117
09 września 2023davidoffffffffff pisze:
Jaracie jak jesteście chorzy (typu przeziębienie, grypa)? Na mnie wtedy zioło działa bardzo euforycznie i faza jest zupełnie inna.
Miałem takie epizody, jak się kiedyś zabawiałem. Niestety, nie uświadczyłem większej euforyczności czy też podbitej fazy przez chorobę. Być może słowa 'co osoba to inne odczucia' — idealnie tutaj pasuje. Ku mojemu zaskoczeniu, robiłem to serio sporo razy — zerowe efekty (albo normalne, z naciskiem neutralne) podbicia większego nigdy nie miałem okazji uświadczyć.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 657 / 173 / 0
11 września 2023davidoffffffffff pisze:
Na mnie działa dość spoko, tylko poprostu inaczej. Nie wiem też jak to się ma do przebiegu choroby, takie luźne pytanie.
Odpowiedź na to pytanie jest bardzo prosta, oczywiście mj pomaga. Są najnowsze badania stanowiące o tym, że zapobiega nawet rozprzestrzenianiu się koronawirusa w organizmie ludzkim. Izoluje wirus nie pozwalając mu wniknąć w głąb komórki i namnożyć się. Jeśli chodzi o bardziej powszechne choroby to nie od dziś wiadomo, że konopie działają przeciwbólowo, przeciwgorączkowo - bardzo skutecznie obniżają temperaturę ciała, lepiej niż paracetamol i oczywiście mają działanie przeciwzapalne, a co za tym idzie potrafią postawić na nogi człowieka z grypą w ciągu 3 dni, a to daje lepszy wynik niż antybiotyki, które to potrzebują minimum 5-7 dni. Jedynym minusem tu może być podrażnienie bolącego zapalonego gardła przez dym, dlatego z pomocą przychodzi waporyzacja oraz olejki.
  • 26 / 10 / 0
ktos z was mial kilka dni problemy z zasnieciem po mocnym zjaraniu? ujebana ostatnio fest nie moglam e dni sie wyspac i mialam problemy ze snem.. boje sie, ze przyczyną moze byc THC. palone bylo z bonia
  • 12609 / 2438 / 0
Po mocnych odmianach z przewagą genów Sativa to norma.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.