Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
Fuzja - 909
Nikt nic w temacie ściągania tego leku mając apteke nie wie? albo inny source? pzdr
można dostać recepte, ale z niej nie skorzystasz, bo nie ma tego w Polsce. Jedynie na import docelowy
Dobrze mi się funkcjonuje po kodeinie, jednak wiem dokąd to może zaprowadzić...
A z stanem polskiej medycyny samodiagnoza jest czasem lepsza niż diagnozowanie przez "lekarzy".
Fuzja - D5
Jestem właśnie po pierwszym teście na ADHD, kolejna wizyta za tydzień. Były testy typu "powtórz cyfrę i powtórz je od tyłu" bądź inne na koncentrację i pamięć. Jeszcze mam do zrobienia kwestionariusz DIVA 2.0 i prawdopodobnie przypiszą mi medyczny metylofenidat ;))
Nadciąga sprzątanie pokoju!
Usunięto oczojebny kolor - D5
Lekarze jej to proponowali leczenie opipramolem, wortioksetyną - bez sensu.
Pre-trial: - noopept 200 mg, wynik 3,5/6
Na dzień dobry - bupropion 450 mg dziennie - wynik oceniony na 5/6.
Potem 4F-MPH: 60 mg dziennie, wynik 4/6
Potem 2-FMA - 30-800 mg dziennie - wynik 3/6.
Potem NEP: 80 mg dziennie, wynik 4/6
Potem MDPHP: 30 mg dziennie, wynik 6/6
24 tabletek sudafedu - poezja, wynik 6/6.
Zbyt dużego tętna pod moim nadzorem nie stwierdzono (max. 120) raczej reakcja na ciśnienie tętnicze niskie (117-75) typowo.
Czyli to ADHD u koleżanki jest dużo bardziej wrażliwa na noradrenalinę niż na dopaminę. Zobaczymy, czy uda się psychiatrę namówić na Stratterę. Będę opisywała dalej działanie :)
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
No ale pewnie byłaś tańsza niz dokror z kliniki co ostatnio się mocno reklamuje zajmuje się tylko add i adhd 1200zl 3 wizyty lol
19 kwietnia 2023Shrank23 pisze: https://www.receptagemini.pl/sprawdz-do ... 0-kapsulek
Czyli można kupić ?
Ale jak się dobrze szuka można dorwać tentin i atentin.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.