ODPOWIEDZ
  • 2942 / 635 / 0
Opisze może jednak ktoś swoje doświadczenia z etazenem? Zastanawiam się nad nim.
@DonDzonson
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 2942 / 635 / 0
@DonDzonson Niby racja, ale media zawsze robią jak największy dramat dając mało konkretnego info, bo celują w ludzi którzy i tak tego nie rozumieją - dlatego ja jakiś mega wystraszony nie jestem.
Ale przed podejściem do tego musiałbym na pewno wyrobić sobie tolerkę na opio jakąkolwiek, bo nie mam żadnej.
Fakt, że jest mało info o tym, na anglojęzycznych źródłach również.
Najbardziej mnie zastanawia, jak się ma to co ktoś pisał tu na forum do rzeczywistości - konkretnie chodzi mi o jakiś tam opis, że to samo w sobie jest speedballem i przez to niebezpieczne dla serca. Tylko pisała to osoba, która nigdy tego nie próbowała.
Poszukam więcej konkretów, bo tak naprawdę ciężko nawet minimalne dawkowanie ustalić - jedna osoba pisze że 20mg i nieaktywne, inna że lekkie działanie, jeszcze ktoś inny że wypierdala z butów a media xD. Gdzieś indziej znalazłem, że na pierwszy raz 5mg. Te rozbieżne opinie pewnie są też wynikiem tego, że vendorzy przed sprzedawaniem tego żenią to z kofeiną bezwodną dla bezpieczeństwa, żeby ludzie się nie przekręcili tak łatwo.
serotoninowy pisze:
a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
  • 89 / 7 / 0
Też robiłem research i mam podobne odczucia jak Ty @pawoleh666 jest taka rozbieżność info, stąd napisałem że się boję. Opio lubię ale nigdy w ciągach bo nie są to moje drugs of choice. Pewnie na jakimś odwyku bym się coś wywiedział ale obecnie żyje mi się na tyle dobrze, że się nie wybieram 😝 a znajomi helupiarze też niezbyt zainteresowani bo hel, który stukają jest na tyle czysty, że nie muszą szukać substytutów
  • 9585 / 1890 / 2
16 lutego 2021pawoleh666 pisze:
Poszukam więcej konkretów, bo tak naprawdę ciężko nawet minimalne dawkowanie ustalić - jedna osoba pisze że 20mg i nieaktywne, inna że lekkie działanie, jeszcze ktoś inny że wypierdala z butów a media xD. Gdzieś indziej znalazłem, że na pierwszy raz 5mg. Te rozbieżne opinie pewnie są też wynikiem tego, że vendorzy przed sprzedawaniem tego żenią
Jakby ludzie badali to co cpaja testerami różnorakimi to moznaby ocenić choć minimalnie towar.
A tak macie to w du... nosie i tak potem jest.

Nie mam doświadczenia z opio ale zacząłbym od 1 mg i zwiększał o 1mg.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2942 / 635 / 0
No ale @Stteetart odczynnik żaden ci nie pokaże, jaki tam jest stosunek etazenu do czegoś innego (np. jak napisałem kofeiny). A nie wiem z czym by można pomylić ten związek, bo raczej nikt by nie opierdalał analogów fenta (które i tak są zakazane w sprzedaży na niektórych onionach) jako etazen, bo po co.
Widziałem, że niektórzy vendorzy piszą jaki stosunek jest etazenu do kofeiny, które potwierdzają odbiorcy też.
serotoninowy pisze:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.