Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
P.S.Nie polecam zabaw z tramcem bo ostro wkręca.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
22 kwietnia 2021Ankaaa pisze: @CATCHaFALL to, ze o czyms nie slyszalas, nie oznacza jeszcze, ze czegos takiego nie ma.
poza tym wyczuwam agresywny ton, dlatego nie zamierzam Tobie wiecej odpowiadac.
dobranoc.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
23 kwietnia 2021Arabella841 pisze:To nie odpowiadaj, ale dawaj te źródła naukowe. Bo ja również należę do grupy osób mających istne szpilki w oczach nawet po małej dawce tramca. I tak samo jest ze wszystkimi innymi użytkownikami tej substancji, jakich znam.22 kwietnia 2021Ankaaa pisze: @CATCHaFALL to, ze o czyms nie slyszalas, nie oznacza jeszcze, ze czegos takiego nie ma.
dobranoc.
A skoro nie zamierzasz odpowiadać, to chociaż nie spamuj bo ten post nic tutaj nie wniósł, także...
Faktem jest, że tramadol poza noradrenaliną rusza również serotoninę, co może w efekcie wpłynąć na wygląd źrenic, jednakże koniec końców oddziaływuje na receptory opioidowe i po kilkunastoletnim użytkowaniu raczej wiem lepiej, jakie osobiście ja posiadam i po jakich dawkach, na pewno nie są rozszerzone a dawki oscylowały nieraz w granicach absurdu.
Reszta jak widać potwierdza, także jakieś te dowody spisane na kolanie chyba przez kogoś, kto zna substancje tylko w teorii.
Także czekamy, z chęcią się doedukuję skoro coś przeoczyłam mymi wąskimi źrenicami.
23 kwietnia 2021CATCHaFALL pisze:Nie wiem gdzie wielmożna Pani wyczytała pośród wierszy agresywny ton, po prostu "mówić bo se mówić" może każdy, skoro twierdzisz że jest coś o czym nie słyszałam a istnieje to mnie oświeć, proszę łaskawie i nadwyraz grzecznie.23 kwietnia 2021Arabella841 pisze:To nie odpowiadaj, ale dawaj te źródła naukowe. Bo ja również należę do grupy osób mających istne szpilki w oczach nawet po małej dawce tramca. I tak samo jest ze wszystkimi innymi użytkownikami tej substancji, jakich znam.22 kwietnia 2021Ankaaa pisze: @CATCHaFALL to, ze o czyms nie slyszalas, nie oznacza jeszcze, ze czegos takiego nie ma.
dobranoc.
A skoro nie zamierzasz odpowiadać, to chociaż nie spamuj bo ten post nic tutaj nie wniósł, także...
o
Faktem jest, że tramadol poza noradrenaliną rusza również serotoninę, co może w efekcie wpłynąć na wygląd źrenic, jednakże koniec końców oddziaływuje na receptory opioidowe i po kilkunastoletnim użytkowaniu raczej wiem lepiej, jakie osobiście ja posiadam i po jakich dawkach, na pewno nie są rozszerzone a dawki oscylowały nieraz w granicach absurdu.
Reszta jak widać potwierdza, także jakieś te dowody spisane na kolanie chyba przez kogoś, kto zna substancje tylko w teorii.
Także czekamy, z chęcią się doedukuję skoro coś przeoczyłam mymi wąskimi źrenicami.
![]()
do zejscia z trampa polecam PREGABALIN, mieszac stopniowo zwiekszac gaba iredukowac tramp. potem w polowe gdzies gaba zmienijszac zaczac.
Czy to możliwe, aby 3 średnio intensywne użycia dihydrokodeiny, w odstępach czterodniowych wyrobiły mi tolerancję w ten sposób? Kastrując trampka całkowicie z przyjemnego wpływu na ciało?
Jakiej fazy można się spodziewać po tramadolu? Do powyższych efektów dodajcie sobie ciepłe, rozluźniające i lekko euforyczne uczucie w całym ciele - to jest trampek w dużych dawkach.
@Ho11owman panie kolego, to "porazenie ukladu glosowego cos jak zespol tureta" wynika z obniżonego przez tramadol progu drgawkowego, radzę więc uważać i brać mniej tramadolu, lub dorzucać jakąś benzodiazepinę (np. Relanium, Clonazepamum).
dzis900mg tramp+150 moze 300 gaba 800mg ibu, vitamin c 800mg, magnez 500mg
jeszce raz dzieki i pozdrawiam wszystkim zycze zeby Wam bylo jak najlepiej w zyciu nie wazne co bierzecie i czy bierzecie. na ducha medycyna nie ma wplywu tylko na nasze narzady a najbardziej to na mozg, poniewaz nawet w snach biore cos. Np nie wziel mtej dawki co trzeba to mam sen ze jaram albo biore juakies prochy, organizm sie upomina.
wogole mieszkam w niemczech i jestem po wypadku w pracy , mialem operacje barku i b0lalo jak cholera, stad zaczlem trampek brac bo pomaga ato ze daje inna banie to juz co innego:)
za 56 tab 150mg Pregabalin Stada place 28EURO a za trampoek 150mg x 100 34 EUR. na miesiac jakies 140eur musze wywalic z reszta innych ibu, etc. Od lekarza zadarmo mam raz nakwartal 100mg x100 trampekomeprazol na zaladek do zatrzymania kwasu bo jest nie dowytrzymania pali w gardlo jak cholera.
no i tak zwolnienie do marca-czerwca, na rehab chodze bo reka sie nie rusza tj powinna, poztym nie czyje prawego uda(zasztryk nieprawidlowo zrobili i nie wten nerw wbili, moge sobie ukluc noge iglami nabic i nic nie boli) i polowy prawej dloni. Operowana byla gorna glowa kosci od prawego ramienia ktora wchodzi do gniazda w barku. polowa byla skruszona...pobierali kosc z miednicy. z glupiego upadku na lokiec zrobila sie duuuze kuku przez jebany dywanik na schodach w Rossmanie gdzie pracuje....sami mili polacy to najepszymagazyn jakim bylem, szef jest polakiemXD
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.