Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 12829 / 2498 / 0
Nie jest dziwne, ale za to egzotyczne i piękne. Miejscowość Algarrobo w Chile nad oceanem.
Uwielbiam to kamieniste, surowe i strome wybrzeże. Szum fal, odgłosy ptactwa... coś pięknego!!
Schowałem się za wielkim głazem, który przywędrował tam aż z Andów (przy pomocy lodowca), nabiłem działo i miejsce zrobiło się 100 x lepsze. Szwendałem się tam pół dnia... patrzyłem na surferów, zbierałem różne rzeczy wyrzucone na brzeg, brodziłem w oceanie (woda za zimna na kąpiel jak dla mnie - do tego trzeba naprawdę mieć skill, by pływać przy takich falach) - tylko piwa mi brakowało wtedy do pełni szczęścia. Żałuję, że podczas pierwszej wizyty w Chile (14 lat temu - ta była piąta), kiedy to pojechaliśmy daleko na południe (Araukania i Patagonia), nie miałem nic do przypalenia (ale i tak wspomnienia mam znakomite).
  • 539 / 70 / 0
Na placu zabaw, na czymś w stylu opery kilkadziesiąt metrów od kościoła.
  • 37 / 10 / 0
Miałem imprezę rodzinną na świeżym powietrzu, która była dla mnie koszmarem, a nie wypadało przy nich jarcić, więc powiedziałem, że mi się coś urwało pod samochodem, więc się tam wgramoliłem że niby przyjrzeć się usterce i przyjarałem XD Nikt się nie kapnął.
  • 1317 / 234 / 0
Z Karolkiem, po godzinach, w Kaplicy Sykstyńskiej. To były czasy...
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 73 / 4 / 0
Moze nie najdziwniejsza ale raz za klasztorem smiesznie bylo
Palilismy za klasztorem za dzieciaka, a obok mieli jakies przedstawienie swiateczne cos z jezusem nie pamietam co to bylo -
My obok palilismy w czworke jakies 15 metrow zdala i w tej chwili blanta to nagle swiatlo na nas sie zaswiecilo i kamery to samo bo na telewizje cos. a my juz spaleni od wczesniej, z beki nie moglismy jak nagle wszyscy sie na nas popatrzyli i poszlismy :D ;P
  • 641 / 98 / 0
W jakimś szałasie w dżungli w Peru, nie wiem co ani jak... i wcale mi jakoś się nie podobało... ogólnie chujoza.
  • 365 / 104 / 0
Na cmentarzu i w toalecie szkoły specjalnej 🤭
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 2532 / 602 / 0
Na hali sportowej podczas wf'u %-D dokładnie mówiać opalałem lufę ale tak.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 3 / 0
Na wierzchołku dużego drzewa
Z ziomkiem, który siedział na drzewie obok też nas szczycie :D
  • 73 / 4 / 0
Chyba mam najdziwniejsze :D
Za malolata zrobilsmy dym komore w pustym smietniku te duze co sa plastikowe :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.