Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2648 / 42 / 0
Techniczny knockout.

DXM i pociągi.
Pamiętam jak w takiej konfiguracji oglądałem Twin peaks.
Zdałem sobie sprawę, że to prawda.

Po dragach odwiedzają nas byty.. A może same dragi to byty mające samoświadomość jakoś. Nie wie.m
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 1024 / 139 / 0
Jakie mogą być niepożądane efekty bielunia, padłem :)

DXM jest przepoteznym narkotykiem, jeśli wie się o nim cokolwiek, a nie zarzuca się 450mg i idzie na miasto, a szczytem atrakcji jest robo walking, będący wyłącznie skutkiem ubocznym powodowanym sztywnością mięśni.
Poszukaj sobie opisów plateau poszczególnych, przelicz ze swoją wagą ciała i miłych lotów. Niższe plateau polecam do oglądania filmów, wyższe muzyka z zamkniętymi oczami np Shpongle. Dawki na wyższe plateau lepiej zarzucać w odstępie godziny dwóch, przynajmniej na początku.
I koniecznie próba uczuleniowa przed pierwszym tripem, 60mg dzień wcześniej.

A w ogóle to DXM jako naprawdę potężny dysocjant, jednocześnie mający sporo z euforyka i trochę mniej z opio (ale też, nie tylko strukturalnie) potrafi naprawdę mocno uzależnić. Poczytaj sobie wątek ogólny i posty niektórych wykrętów :) tylko nie ostatnie strony, gdzieś bliżej połowy mniej więcej :)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.