Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2645 / 41 / 0
Techniczny knockout.

DXM i pociągi.
Pamiętam jak w takiej konfiguracji oglądałem Twin peaks.
Zdałem sobie sprawę, że to prawda.

Po dragach odwiedzają nas byty.. A może same dragi to byty mające samoświadomość jakoś. Nie wie.m
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 988 / 125 / 0
Jakie mogą być niepożądane efekty bielunia, padłem :)

DXM jest przepoteznym narkotykiem, jeśli wie się o nim cokolwiek, a nie zarzuca się 450mg i idzie na miasto, a szczytem atrakcji jest robo walking, będący wyłącznie skutkiem ubocznym powodowanym sztywnością mięśni.
Poszukaj sobie opisów plateau poszczególnych, przelicz ze swoją wagą ciała i miłych lotów. Niższe plateau polecam do oglądania filmów, wyższe muzyka z zamkniętymi oczami np Shpongle. Dawki na wyższe plateau lepiej zarzucać w odstępie godziny dwóch, przynajmniej na początku.
I koniecznie próba uczuleniowa przed pierwszym tripem, 60mg dzień wcześniej.

A w ogóle to DXM jako naprawdę potężny dysocjant, jednocześnie mający sporo z euforyka i trochę mniej z opio (ale też, nie tylko strukturalnie) potrafi naprawdę mocno uzależnić. Poczytaj sobie wątek ogólny i posty niektórych wykrętów :) tylko nie ostatnie strony, gdzieś bliżej połowy mniej więcej :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).