Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 1545 / 1586 / 0
01 czerwca 2019QumilanceR pisze:
Wyczyscilem ciasteczka, wszystko wyjebalem w pizdu i na telefonie nadal nie mogę się zalogowac. Na lap topie śmiga normalnie logowanie. Kurde hujowo troszke :(
czasami po wyczyszczeniu warto zrestartowac telefon ( laptop tez ).
i zawsze zamykac okienka podczas czyszczenia.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 570 / 4 / 0
Loguje sie bezsktutecznie, wyskakuje rubryka logowania mimo że wpisałem hasło.Skorzystałem z opcji reset hasła. Kliknałem w link z mejla aktywujacy przesłane nowe hasło.Nowe hasło niedziała, nie wiem jakim cudem działa mi konto na fonie tapatalk.
Uwaga! Użytkownik Edziek408 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
itq5555
  • / / 0
Re: Problem z logowaniem na PC
Nieprzeczytany post autor: itq5555 »
ten sam problem. powiem więcej, na głównej stronie wszystko śmiga. na forum nie da się zalogować.
  • 14 / / 0
Loguję się mobilnie bez problemów, o PC nie mogę powiedzieć tego samego. Próba logowania kończy się na wywaleniu na tą samą strone bez zalogowania.
  • 948 / 279 / 2
Zresetuj ciasteczka, na firefoxie użyj skrótu ctrl+shift+del, najlepiej usuń całą historię a nie tylko ostatnią godzinę
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 6 / 1
Zależy jakiej przeglądarki używasz. Ja też używałem Chrome i na incognito działało, a na zwykłym trybie nie. Wystarczy usunąć ciasteczka z tej witryny i wejść na nowo i już będzie hulać, zmiana hasła nie ma tu nic do rzeczy :) Pzdr
  • 12700 / 2457 / 0
Czyli prawy przycisk myszki i z menu wybierasz "zbadaj" - otworzy się na dole inspektor.
Klikasz u góry Application i po lewej Cookies. Odnajdujesz te z hyperreal.info, prawy przycisk myszki i "Clear". Powinno działać.
  • 8103 / 911 / 0
Albo ściągnij program CCleaner.Tam zaznacz żeby czyściło ciasteczka oraz inne śmieci związane z przeglądaniem internetu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 921 / 276 / 0
Ja wyczyscilem te ciasteczka 3 razy po dwa razy i nadal mi nie śmiga na telefonie. Niewiem co jest grane.
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 72 / 9 / 0
[mention]QumilanceR[/mention] ściągnij apke z GooglePlay i pisz z apki
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.