Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 925 / 166 / 0
No to mylisz teraz fakty, bo jak przechwycili paczkę to mieli jasny, fizyczny dowód, a jak mogą ci przebić posiadanie jeśli nie znaleźli, ani nie przechwycili paczki?
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 4326 / 699 / 2117
Przepraszam, być może źle napisałem. Chodzi mi o to, że trzeba mieć na uwadzę, że wysyłając taki clonozepam w paczce, podczas przechwytu możemy mieć nie lada problemy. Stąd mówiłem, że rozsądniej jest to przerzucić ewentualnie do innego (legalnego opakowania).

Jak nie znaleźli paczki to jasnym jest, że posiadania nie będzie, no bo dowodu nie ma, wtedy nikt się nie przyjebie. No ale kupno klona przez internet dla mnie jest mistrzostwem świata. Nigdy bym na to nie wpadł, zbyt duże ryzyko zabawy, szkoda sobie nerwów strzępić i siedzieć na stołku, czy paka dojdzie, czy nie.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.