Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 71 / 17 / 0
Jak przy sobie to klasycznie kieszeń, gacie, skarpeta, but. Ewentualnie pod język i w razie czego połykasz. W domu to juz jak sobie wymyślisz, ale to bardziej kwestia ukrycia przed innym domownikami, bo jak psy wpadaja, żeby zatrzymać groźnego narkomana z 0.6 mety to robią rozpierdol i znajdą wszystko (tak przynajmniej wynika z opisów na hr). Zawsze możesz poza domem znaleźć jakieś miejsce, ale wtedy szansa, że ktoś inny zgarnie/ zobaczy jak wyciągasz etc
  • 968 / 96 / 0
Wkładam sobie do dupy.
sem,borbak,ebbing,figlarnaliliputka,ein,-io-FajnaBania
  • 17 / 2 / 0
ja staram się mieć tyle, by od razu wszystko zużyć, przy sobie boję się nosić, w szczególności patrząc na mój wykonywany zawód %-D może schowaj do kratki wentylacyjnej, materaca, ziemi w doniczce? jeden ziomek trzymał w pustym słoiku po maśle orzechowym w szafce :mniam:
  • 1455 / 596 / 0
Mam wielkie pudelko pelne pieknie posegregowanych dragow . Wyjebane z kryciem sie , zeby policja w ogole mogla mnie przeszukac w domu musieliby miec nakaz sadu bo nie mam obowiazku im otworzyc bodajze . Ale to nie polska , tylko cywilizowany kraj :pacman:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 62 / 19 / 2
20 listopada 2019mathers1 pisze:
ja staram się mieć tyle, by od razu wszystko zużyć, przy sobie boję się nosić, w szczególności patrząc na mój wykonywany zawód %-D może schowaj do kratki wentylacyjnej, materaca, ziemi w doniczce? jeden ziomek trzymał w pustym słoiku po maśle orzechowym w szafce :mniam:
Przy sobie też nie chcę nosić. Pomyślałem o doniczce, ale takiej publicznej, np. na klatce schodowej albo nawet na balkonie. Dobrze zabezpieczyc przed wodą bo jak kwiat się napije to jeszcze może nas pożreć.
Albo gdzieś w ziemi, pod płytkami chodnikowymi, w piwnicy w jakimś miejscu, gdzie nikt nie zagląda. Wytrzeć odciski z opakowania.
Sex po mecie najlepszy na świecie :hel:
  • 33 / 3 / 0
w kieszeni w bluzie z kapturem, składam i do szafy
Uwaga! Użytkownik miksss nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 909 / 0
W pudełeczku po zegarku trzymam, czasem jak ktoś mi da Benzo w samarce.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12 / 1 / 0
Palonko trzymam w małym szklanym słoiku, zapakowane do zipa. Trzymam w apteczce tj. szafce obok lustra w łazience, tam gdzie są leki :-)
Uwaga! Użytkownik heihaczi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 778 / 51 / 1
Nie chodzi tu już o skrytkę, ale co zabecpieczy ulatnianie zapachu. Bo schować można w milionach miejsc, ale czy jest coś prócz pakowania próżniowego którego pies nie wyczuje? Czy na to nie poradzimy nic
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 641 / 98 / 0
Psy nawet wyczują koronawirusa, zatem nic nie pomoże.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.

Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia

Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.