Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
Stosujesz Żeń-szeń?
1.Tak bo warto
11
39%
2.czasem i powiem działa.
7
25%
3.W miksach tak.
5
18%
4.Nie.
5
18%

Liczba głosów: 28

ODPOWIEDZ
  • 14 / 3 / 0
trudno mi odpowiedzieć.
Do teraz się zmagam z jakimiś skokami ciśnienia i jakby innym samopoczuciem. Sytuacja bardzo dziwna, kiedyś po miłorzębie miałem tak, że 2 czy 3 dni czułem się okropnie. Widać żeń szeń też na mnie działa i to jeszcze mocniej.
A może jestem przećpany, stary i zajechany :)
  • 3 / / 0
Witam czy ktoś suplementował z tej firmy i może polecić? Żeń-szeń od firmy Vitama Nature?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.