Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Okazało się, że musiałem je przegrzać w piekarniku, drugi rzut gdzie wychowałem same karły i było ich zaledwie 2 gramy po wysuszeniu, spożylem zgodnie z twoją instrukcją i zadziałało ! Dziękuję za wskazówki.
Pozdrawiam
Podbijam temat. Zaczynam dopiero przygodę z grzybkami, ale mam doświadczenie z innymi substancjami.
Zawodnik: 175cm/75kg
Środek: GT ze sklepu z korzeniami w logo
grzybki zebrane o dzień za późno - zdążyły rozwinąć kapelusze. Wyszło ich 210gram. Suszone na 3 raty po kilka godzin w piekarniku przez dwa dni, temperatura ustawiona była między 40/50 stopni, drzwiczki cały czas uchylone. Niestety smak grzybów jest dla mnie problematyczny, dlatego wszystko przemieliłem i zapakowałem do tabletek żelatynowych.
Podejście 1 - 3g w żelatynowych tabsach + 2g w cytrynie dorzucone po 30 minutach od wzięcia tabsów (tyle samo też się w cytrynie moczyły)
Podejście 2 - 2 tygodnie po pierwszej próbie 6g w tabsach. 2/1h przed wypity 1l soku z czarnej porzeczki.
W obu przypadkach sytuacja wyglądała podobnie, rano bardzo lekkie śniadanie. Grzyby na pusty żołądek (po za tym sokiem) załadowane o 15/16.
Efekty?
Lekki ścisk w żołądku, ociężała głowa - leciutkie problemy z utrzymaniem równowagi (przyrównałbym to uczucie do stanu po 3/4 piwach), a także drżące nogi (coś jak przy zniecierpliwieniu). iiii nic więcej,
Możliwe że psylo się rozłożyło w piekarniku?
Felerny growkit?
Niestety nie mam znajomych którzy mogli by wypróbować czy te grzyby na nich działają - brak królików doświadczalnych.
Zostało mi jeszcze coś koło 10g, teoretycznie mógłbym gdzieś za dwa tygodnie spróbować je przyjąć w takiej ilości....
Można nie reagować na psylo?
Jakieś pomysły? Sugestie?
Czekam obecnie na drugi rzut, który planuję wysuszyć bez ingerencji piekarnika ani suszarki. Niestety tak jak wspominałem wcześniej, smak i konsystencja grzybów jest dla mnie na tyle problematyczna że próbowanie surowych jest nie do przeskoczenia (od razu mnie bełta XD).
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.