Uwaga! Dział zawiera wątki na temat chorób, gdzie osoby dotknięte daną chorobą mogą dyskutować o szczególnych dla siebie problemach!
Nie jest to dział, w którym właściwe są wątki "czy XYZ powoduje ABC-emię" – takie pytania należy kierować do działu/wątku o substancji XYZ!
27 listopada 2019Baza96 pisze: W jaki sposób zdiagnozowali u was schizofrenię ?
12 lutego 2020Blendzior72 pisze: @Markel chyba jednak sobie odpuszczę znaczy mam silny Łeb bo nigdy nie miałem złych jazd tylko jak miałem ta chorobę afektywna dwuniegunowa a miałem wczoraj odstawić olanzapine (brałem co 3 dni) to gały mi wyjebało i czułem się jak na pixach XD mam nadzieję że się uda odstawić za jakiś czas i prowadzić normalne życie bo jakbym miał schizofrenię pewnie też by mi nie zależało na zdrowiu skoro już pojebany i co jakiś czas do psychiatryka XD
14 lutego 2020Markel pisze:Nie jest ze mna az tak zle... Mam schizofrenie paranoidalna i nie widac czesto nawet po mnie ze mam cos na bani. Troche nie mile takie stygmatyzowanie jest byku.12 lutego 2020Blendzior72 pisze: @Markel chyba jednak sobie odpuszczę znaczy mam silny Łeb bo nigdy nie miałem złych jazd tylko jak miałem ta chorobę afektywna dwuniegunowa a miałem wczoraj odstawić olanzapine (brałem co 3 dni) to gały mi wyjebało i czułem się jak na pixach XD mam nadzieję że się uda odstawić za jakiś czas i prowadzić normalne życie bo jakbym miał schizofrenię pewnie też by mi nie zależało na zdrowiu skoro już pojebany i co jakiś czas do psychiatryka XD
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
ale ze facet twierdzi, ze jest poslannikem iluminatow i za niedlugo odbedzie sie ich spotkanie na ksiezycu (z jego udzialem) to rece opadaja. nie chce brac lekow, bo wierzy, ze ktos odkryl jego nadludzkie zdolnosci i probuje go unieszkodliwic
04 marca 2020Ankaaa pisze: moj znajomy tez twierdzi, ze nic po nim nie widac.
ale ze facet twierdzi, ze jest poslannikem iluminatow i za niedlugo odbedzie sie ich spotkanie na ksiezycu (z jego udzialem) to rece opadaja. nie chce brac lekow, bo wierzy, ze ktos odkryl jego nadludzkie zdolnosci i probuje go unieszkodliwic![]()
Ja raz kiedyś ponad 10 lat temu wpadłem w tego typu myślenie po zaledwie 3 dniach chlania i brania hydroksyzyny (a wtedy chlanie było moim głównym problemem chlałem codziennie może nie w ziągu ale zawsze z 5/6 bro wieczorem szło, wlasnie na sen ) żeby zasnąć. ale się nie udawało. Aż po 3 dniach jak w końcu uwierzyłem w to wszystko ( to było coś że obcy kontrolują wgl cały nasz świat , wszystko wiedzą z góry - mogą przeżywać nasze życia z przyszłości po prostu dla rozrywki wchodząc w nas w niczym w grę komputerową albo symulację - a skoro ja do tego doszedłem to zaraz mnie od&ebią więc wziąłem w nóż w łapę i cheja na wioskę. Na szczęscie matka zadzwoniła po psy i mnie zagrneli z głównej ulicy po której biegałem ) - od razu karetka- benzo w dupę i zszedłem na ziemię - co tu się wlasnie odyebało. Od tamtego czasu nigdy juz nie piję w ciągach i zawsze ale to zawsze to by się nie działo idę spać. Jak nie mogę w nocy to od samego rana od razu odsypiam. - Po prostu panicznie boję się braku snu żeby to się nie powtórzyło. Ja rozumiem taką akcję jakbym się srogo naćpał jakimis proszkami etc. Ale nie to było po prostu chlanie + brak snu. i dziś po ok 10 latach od tamtego zdarzenia mogę śmiało powiedzieć że już nigdy nie miałem podobnej akcji ani nawet myśli w tą stronę. I może to i dobrze że rozwiązałem problem "obcych" w jedną noc terapią szokową bo jakby to się ciągnęło kto wie czy nie zrobiłbym komuś krzywdy , albo sobie. Ku przestrodze.
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.