Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3854 / 316 / 0
Jeżeli masz coś do ćpania na jutro, naćpaj się dzisiaj ! Będziesz miał dzień wolnego, a wolny dzień, to więcej czasu na ćpanie.

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 78 / 0
Tak jest! A jeśli miałeś cpać dziś, to wycpaj wczoraj!
Uwaga! Użytkownik MrMagnificus jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 987 / 38 / 0
Nie ćpać w ogóle - taniej i zdrowiej.
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Powiedział Dextem, ruszając do najbliższej apteki, gdzie mają go za skończonego ćpuna.

W związku z ostatnią modą, pojawiła się mocna karta przetargowa przy zatargach mających miejsce w okolicach aptecznej lady. Jeżeli jesteście skończonymi pizdami, i bździągwa w białym fartuchu odmawia wam sprzedania leku na kaszel dostępnego bez recepty, możecie rzucić agresywne "MAM HOROM CURKE". Podczas wypowiadania tych słów warto zadbać o niekontrolowany wyciek śliny, który skończy się na szybie oddzielającą was od farmaceutycznej niewdzięcznicy. Sukces gwarantowany :finger:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3700 / 617 / 1
nie w kazdej aptece teraz maja szyby dzielace pracownikow apteki od pacjentow. a szkoda, bo uwazam, ze zawsze jakas izolacja przed choróbskami
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1 / / 0
jak jesteśmy np. na mieście to samarke nosić za skarpetką, proszki rozpuszczać w napojach, łatwiej sie pozbyć w razie przypału, nie testowałem %-D
  • 987 / 38 / 0
Co do szyb, to kiedyś takiej nie zauważyłem i przyjebałem w nią ręką, chcąc położyć kasę na ladzie %-D Aptekarka się na mnie bardzo dziwnie spojrzała.
Całe szczęście, że nie stłukłem tej szyby %-D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2153 / 290 / 0
14 sierpnia 2017doNosek3 pisze:
samarke nosić za skarpetką
To zwykle drugie po kieszeniach sprawdzane miejsce.
ODPOWIEDZ
Newsy
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.