- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
post2372141.html#p2372141
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
U mnie tak ze nie pamietam konca swojej imprezy. Gdzies mnie odcielo, jednak laczenie takiej dawki benzo z wódka w sporej ilosci to wykroczenie a nawet przestępstwo. Zgubiłem pompke ze 100 mg morfi. Ale z tego co widze po swoich rękach musiałem je sobie podać.
No rzadko biorę a tolerka wyjebana, przykre to trochę.
Na nast dzien zlany potem, w nocy koszmary. Luvid dreams w sumie. 1rwszy raz w zyciu. gieblo, alkohol, i maczana na opio co chuj w niej jest. Sciagane chmury w lezie mogblo mnie yjebanc na tamtem swiat, zasnaem, wudzialem poostaci nade mna, dlugo wlose londyny kusily w zaswiaty. Potem szybki ogar, zapalenie bucha i jazda dalej w tany. Sympolicznyt lyk szampana i na ta impreze.
Troche pobajerowalem .
Ta salsa robi kisiel w pizdeczkach lasek. Skraca dystans, a pany byly bardzo dostepne . Potem znaleźlismy zolodkowa gorka i o 7 walczylismy z glodem, seksu.
Spalem w ndz jakies 5 h dopijajac woda z cytrynom, ganesik , b6, zarie. Polozylem i sie milem CEVY, vos jkie ssie jedzie przez las i widac te krzaki, na dCNEK hole bylo pdoobno, powolna podroz przez rozne obrzeza . ZX punktu farmakologicznego nie umiem yjasnic.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?