Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3649 / 998 / 2
Co do okopconej łyżeczki; Oprócz i.v to jest jeszcze opcja: inhalacji bezpośrednio z łyżeczki grzanej substancji np. czyste PEA. Cholera wie, co to wtedy się wypala, ale to powoduje 5min napad śmiechu.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 12729 / 2463 / 0
JestemSoba-Chyba pisze:
Jeśli się okażę że to były papierosy to kupić paczkę męskich bez filtra i kazać mu wyjarać całą na raz. Nie zapali więcej
Dałeś mi do myślenia... sam palę papierosy od 17 roku życia i do tej pory udawało się bez okopconych łyżeczek. Próbuję sobie jakoś połączyć to w jedną, logiczną całość, ale nie potrafię : P
  • 343 / 19 / 0
do ośrodka jakiegoś bo skończy jak ja
ODPOWIEDZ
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.