Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zgienty pisze:To raz wrócisz z siedmioma, raz z dwudziestoma, innym razem z pustymi rękami a czasem z kilkoma setkami. Nie ma co się nastawiać na bóg wie jakie owocne łowy. Ziarko do ziarka i w końcu uzbierasz na porądny trip. Sama wyprawa na grzyby to niezwykła podróż. Kapelusze to tylko wisienka na torcie.
Wyśmienite tripy tylko dla wytrwałych!
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zgienty pisze:Sama wyprawa na grzyby to niezwykła podróż. Kapelusze to tylko wisienka na torcie.
BluszczykKurdybanek pisze:Nie wiem jak wam ale mnie ciagle sni sie jak znajduje grzyby odkąd znalazłem sie po raz pierwszy.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Kiedyś dużo mi się śniało że jeździłem samochodem i miałem wypadki, ale odkąd zacząłem chodzić na jazdy i zdałem prawko ani razu mi się takie coś nie przyśniło.
pokolenie Ł.K. pisze:hej
Ale to ciagle ta sama miejscówka, co już w lipcu się na niej pokazywały. Na żadnej innej nie widziałem w tym roku jeszcze ani sztuki, choć fakt, że sprawdzałem raczej mało wnikliwie.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
pokolenie Ł.K. pisze:No i poczułem ten impuls, za sprawą którego dzisiejszy zwiad zmienił się w mały połów. 47 sztuk, jeśli dobrze liczę, w różnej, jak widać, kondycji. W sam raz na rozruch w sumie. :-)
P1430769 - Kopia.JPG
Ale jakie dorodne te na górze, typowe liberty caps. A na samej górze wiedźma. Czarny Koń w konkursie na miss polany.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.