Nozer pisze:Super mocne, browary Jablonowo. Duża butla plastikowa, cena u mnie: 2,20 w spozywczaku. Recenzji nie napiszę, bo go nie piłem, jednak kolega się lubuje :)
Namietnie je kupowałem w lokalnym sklepie, do tego stopnia ze sprzedawcy informowali mnie kiedy będzie promocja na mocne, a bywała często(nie dość, że piwo kosztuje okolo 2zł to jeszcze bywała promocja drugie piwo za 1 grosz
Ostatnio znudził mi się jego specyficzny smak, ale po tym opisie chyba znowu się skuszę na wieczorne Mocne.
A tak poza tym, to jak się ma butelki na kaucje to średnio się moim zdaniem opłaca kupować mocne i niezbyt dobre produkty piwne(no chyba ze ktoś lubi, ja w sunie czasem lubię :-D ) bo cenowo to nawet taniej wyjdzie kupić 4 wojaki, tatry, harnasie czy żubry niż 4 rompery lub sterny w puszce. Nie wiem tylko jak to wyjdzie po policzeniu procentow na blaszke wg. Spejsona.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Mocarny888 pisze:trzeba szybko pić,jeśli pijesz z puszki,bo z każdą minutą jest coraz gorsze.
to dlatego, że temperatura spada i smak staje się bardziej wyrazisty :-)
aktualnie piję Karpackie z butli i mi przyzwoicie wchodzi, jedno szybkie na podkładkę pod bucha.
co nie mniej istotne, zapłaciłem 2,60 zł
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
do sterna musiałem dodać soku, to smakował jak takie chujowe
tanie wino
mocno warzone.
przy pierwszym podejściu niedostatecznie schłodzone oblało egzamin
teraz mnie skusiło na parterze lodóweczki sklepowej
chłodne jak jaja eskimosa, to wzialem, i nawet wchodzi <3
7.2%
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
[ external image ]
ogarnąłem nawet jeden, gdzie 3mają je w lodówce,
chłodzą ten trunek kosztem własnej energii xD
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.