Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 2652 / 387 / 0
Jestem na etapie redukcji.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 292 / 31 / 18
^
Powodzenia życzę.
  • 2652 / 387 / 0
Zeszłam z 50mg. Jest postęp.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1130 / 48 / 0
Ale nie mow, ze nie chcialabys stestowac karfenta. Wydaje sie byc idealny dla Ciebie.
  • 2652 / 387 / 0
Niespecjalnie.
  • 1130 / 48 / 0
Boisz sie bo wiesz, ze posmakowalby Ci :)
  • 2652 / 387 / 0
Strach przed opio. Nie pamiętam, abym kiedykolwiek coś takiego czuła.
  • 292 / 31 / 18
Pewnie nie tyle strach przed opioidami, ile przed życiem w trzeźwości ;).
  • 38 / / 0
wczoraj 300mg porobiło mnie dość słabo, dziś 150mg fajnie wbiło mnie w kanapę
chyba teoria, że "dzień po" lepiej rąbie sprawdza się też na moim organizmie :diabolic:
My abandoned narcotics have abandoned me.
  • 2652 / 387 / 0
Życie w trzeźwości, a co to jest?
Zablokowany
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.