Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 3955 / 147 / 0
Negatywne Wibracje pisze:
A występuje u Ciebie znaczna labilność emocjonalna? Czy też ćpasz na co dzień tyle że właściwie trudno to stwierdzić? %-D
ostatnie 2 lata spedzilem na paroxetynie :*)

ale jak nie biore ssri (wlasnie jestem czysty miesiac) to mam emocje skrajne jak nieszczesliwie zakochana 15-latka z borderline %-D

tez ciekaw jestem tego litu bo nigdy go nie bralem a juz w wieku 15 lat mialem niedobor, kurwa moze wtedy przez swoja glupote bledna decyzja spierdolilem sobie przyszlosc... :huh:
niedojebanie genetyczne
  • 410 / 19 / 0
niedobór litu to wlasnie: depresja, agresja, przemoc, wahania nastroju i nerwowosc, zaburzenia snu iw iele innych...

"Naturalnym źródłem litu jest woda z ujęć głębinowych. Na obszarach, w których lit jest obecny w wodzie pitnej, notuje się mniej przypadków przemocy i zbrodni. Badania 27 hrabstw Teksasu wykazały, że przypadki zabójstw, samobójstw i gwałtów występowały częściej w hrabstwach, w których woda pitna nie zawierała litu w porównaniu do hrabstw, gdzie ten pierwiastek był obecny w wodzie. Mieszkańcy zachodniego Teksasu, gdzie woda dostarcza dziennie 2-6 mg litu są bardziej zrelaksowani i mniej nerwowi niż mieszkańcy Houston, gdzie woda nie zawiera tego pierwiastka. Woda z ujęć powierzchniowych (rzeki, jeziora, woda deszczowa) ma bardzo małą zawartość litu."

Moze w tym tkwi caly problem ludzi z borderline i chadem? Nie trzeba cpac prochow tylko pic duzo naturalnej wody z gor :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
hehe, imo bardziej nasi rodziciele za mauo jej pili jak nas robili :-D

teraz zeby to uzupelnic to bys chyba kurwa musial sobie cala cysterne pod wenflon podlaczyc %-D

lol, z tym houston to cos jest na rzeczy bo tam wlasnie powstal LEAN/SIZZURP, przypadeg?
niedojebanie genetyczne
  • 410 / 19 / 0
Moi starzy to pokolenie czarnobyla napewno to mialo jakis wplyw na to, ze jestem pojebem :( Kurwa dlaczego nie moglem sie urodzic na Karaibach :(

Ciekawe ile litu ma nasza woda? Obstawiam, ze zero. Czytalem artykul o polskiej wodzie badanej przez jakis inspektorat sanitarny gdzie wykryli w naszej wodze nawet jakies sladowe ilosci lekow i psychotropow a my sie w tym kurwa myjemy, pierzemy w tym ubrania i robimy na niej rosol o kurwa wszystko jasne :/
Ostatnio zmieniony 10 marca 2015 przez Maniacal, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Maniacal jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3955 / 147 / 0
no ja sie urodzilem rok po katastrofie :*)
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.