Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 977 / 223 / 0
Najlepiej tak pić żeby smaku w ogóle nie poczuć, chociaż posmak w gębie i tak zostaje więc najczęściej zagryzam jakimś słodkim ciastkiem.

Nie wiem jak można mieszać to z wodą...to jest paskudniejsze niż kodeina, tryptaminy fenki i wszystko razem wzięte. Nic gorszego w smaku jeszcze nie spotkałem.
  • 51 / / 0
GBL + 200ml wody wypite duszkiem i dopiero przepijam jakimś soczkiem lub czymkolwiek innym smakowym. Szkoda marnować smacznych płynów i psuć je gieblem.
Na mieście tymbark jabłko-mięta :)
  • 839 / 69 / 0
@pfu O tak tak, czarna porzeczka, jak ktoś już tak grymasi, że nie pasi mu woda na popitkę, to polecam Czarne Perły z biedry. Tym można zapić prawie wszystko i kosztuje litrowy karton 2zł z groszami.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 3900 / 245 / 13
Nad czym tu się tak spuszczać... Wóda jest gorsza w smaku i jakoś nikt się nad zapijaniem nie zastanawia tylko zapija browarem ;).
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 839 / 69 / 0
czo Ty wódeczka taka dobra. I można ją pić bez popity bez obaw, że coś Ci wyżre (giebel zmywa lakier do paznokci znacznie lepiej, niż aceton. Ktoś chętny na aceton bez popity?)
w duszy.

• 316 / / 0
giebel to mi rozpuścił długopis w rękach, więc także tego... Nie polecam bez popijania, nawet kranowka warto chociaż przeplukac gardło.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2278 / 278 / 3
fuko pisze:
@pfu O tak tak, czarna porzeczka, jak ktoś już tak grymasi, że nie pasi mu woda na popitkę, to polecam Czarne Perły z biedry. Tym można zapić prawie wszystko i kosztuje litrowy karton 2zł z groszami.
Pijesz giebla z wodą tylko po to, żeby się pochwalić na anonimowym forum, jaki jesteś twardy? Pewnie na śniadanie wpierdalasz drut kolczasty, zapijając olejem silnikowym, co? :S
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 839 / 69 / 0
Jestem dziewczyną, kochanie. I anonimowa też już do końca tutaj nie jestem.. Parę postów wcześniej pisałam, że nie umiem wypić na raz roztworu antidolu i innych rzeczy. Po prostu GBL imo całkiem nieźle wchodzi, ale czymś trzeba go zapić, bo jest zwyczajnie żrący.
Ostatnio zmieniony 12 września 2014 przez missiv, łącznie zmieniany 1 raz.
w duszy.

• 1 / / 0
Spróbujcie z Frugo. Przy małych dawkach w ogóle nie czuć posmaku :)
Najlepiej chyba wychodził Czarny.
  • 839 / 69 / 0
Czarnym popijałam thiocodin. Fakt, też daje radę. Ale tak poza tym to.. Prawda jest taka, że popijać to coś można wszystkim. Większy sens miałoby założenie tematu "czym nie popijać giebla".
w duszy.

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.