Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Witajcie.W albani w mieście bez problemu kupowałem czysta kodeina. Lek to Kodeine Fosfas 15mg.30 tabletek po 15 mg.Cena jakieś 5 euro.
  • 2 / / 0
Re: Albania
Nieprzeczytany post autor: Wilk7788 »
tramadol w Albanii już od jakiegoś czasu na recepte. Podobno metadon wciąż się trzyma, ale ostatnio młodzież lokalna się połapała i co parę tygodni jest w związku z tym afera, więc może się to niedługo zmienić.
Uwaga! Użytkownik Wilk7788 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Byłem w Albani na Sylwestra, w Tiranie. Zajebiste palenie, tragiczna feta, w aptece można kupić 100+mg sildenafilu, nie wiem jak z innymi lekami aktualnie. Ogólnie apteki są tam co 100m, oznaczone oczojebnymi ledowymi znakami
  • 341 / 62 / 3
Wie ktoś jak obecnie wygląda OTC w Albanii?
  • 2637 / 37 / 0
Czy 4mmc dal3j jest tam legalne?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 586 / 81 / 0
Tam jest wszystko, obcokrajowcom sprzedadza wszystko najwyzej wiecej zaplacisz. Sam osobiscie kupilem tam Oxy, ale nie wiem jak to jest w duyzch miastach. Na wsiach ludzie patrza zarobic bo jest tam bieda, wiesz krowy na ayutostradach czy owce, gory, i same stare mercedesy.
Jestem dość trudny.
  • 205 / 64 / 0
Ktoś był i kupował coś w aptekach ostatnio. Z tego co patrzyłem to lek z kodą wspominany wcześniej jest na reckę.
  • 109 / 31 / 0
Podbijam pytanie, jak wygląda sytuacja z lekami dostępnymi bez recepty? Tak jak w pytaniu głównym obiektem mojego zainteresowania są kodeina/inne leki opioidowe. Pozdrawiam.
"Naznaczona blizną haju twarz narkomana"
  • 55 / 1 / 0
Kratom nadal legalny w albanii? jesli tak to wie ktos gdzie to kulic tam? no i co tam ciekwego latwo mozna dostac jeszcze, czy to w aptekach czy z drugiej reki
  • 2 / / 0
Orientuje sie ktoś jak to jest z oksami w Albanii oraz z ziołem ?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.