Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 1041 / 4 / 0
Problemy z sikaniem są powszechne po opio, ale raczej po mocniejszych. Po kodzie to chyba rzadkie. A z tego co czytałam w tematach o mocniejszych opio to związane jest to raczej z mocnym rozluźnieniem mięśni w tym pęcherza. A czy zatrzymują wodę w organizmie? Osobiście nie miałam nigdy powodów ani objawów, które pozwoliłyby mi tak uważać.
Masz ochotę na kontakt? opia375@gmail.com
  • 54 / / 0
benzowiec84 pisze:
Mam pytanie , czy kodeina zatrzymuje wodę w organizmie? , bo zawsze mam po przyjeciu dawki że nie mogę się wysikać , wy na pewno też tak mieliście , a następnego dnia mocniej się pocę.
Może jesteś bardziej wraźliwy na kodeine, bo jesli w ogóle się nie mozesz wysikac to dziwne, chyba ze przyjmujesz spore dawki ale wtedy prędzej idzie się odwodnić
  • 1358 / 23 / 0
w3ird pisze:
A tak przy okazji, to cześć Ever, to ja Ci mówiłam, że oxy jest podobne do kody :-D Odezwij się do mnie na gadu, wróciłam już do siebie to niedługo można się ustawić w końcu.
Hej :) Pamiętam dobrze, że mi o tym mówiłaś, ale nie wiedziałem, czy pisałaś tutaj cokolwiek o braniu oksy, to nie chciałem w razie czego rozpowiadać na forum takich rzeczy, bo mogłaś sobie tego nie życzyć :-p

Postaram się napisać dzisiaj albo jutro w takim razie, musimy się wreszcie jakoś zgadać ^_^

Edit: Po przebudzeniu 40 mg oksy sobie zjadłem i wejście bardzo euforyczne, poczułem się jak po stymulancie trochę, dziwne, ale przyjemne i to bardzo %-D Jednak dziwię się zawsze, gdy silniejszych opio próbuję, że tak bardzo nie różnią się mocą przy podaniu doustnym od kody i że nie są to jakieś kolosalne różnice.
http://www.lastfm.pl/user/Everett92
  • 721 / 3 / 0
NieLubieZielska pisze:
To nie jest antyhistamina...
Zebrały się tu widzę wszystkie osobistości hajpowe i wasze podejście bardzo mi poprawia humor. Kwintesencja hajpa normalnie.
Patola w ***
[img]-chujowy%20obrazek-[/img]
Wyjebane %-D
Spierdalaj dalej pisać pierdoły w działach o mecie, na nikim tutaj nie zrobisz wrażenia. Na dwóch poprzednich kontach zrobileś z siebie idiote i teraz myślisz, że błyszczysz? Aż się przejdę po pokoju.
jak coś to proszę o usunięcie /w3ird
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 839 / 69 / 0
Czo to za spina? Przecież to kodeinowa knajpa, rzygajmy tęczą, nie siejmy bardachy :heart:
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 102 / / 0
Właśnie. Nie kłócić się

To normalne, że po avio 20 min przed kodzeniem człowiek staje się bardziej senny, znaczy faza jest bardziej senna?

[ external image ]

swag misie pysie
  • 839 / 69 / 0
Pewnie, że normalne. Aviomarin usypia
w duszy.

• 102 / / 0
fuko pisze:
A jak wezme po thio?
  • 721 / 3 / 0
To tak czy siak pójdziesz spać %-D
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 839 / 69 / 0
Faza pisze:
fuko pisze:
A jak wezme po thio?
DŻIZAS, KURWA, KRAJST.
Nie cytujcie postów zaraz nad waszymi. Przecież to nie ma sensu! Wiadomo, że odpowiada się na posta powyżej. Gdyby każdy tak cytował posta nad sobą, to byłby bajzel niemiłosierny i nie dałoby się tego czytać.
Przepraszam, musiałam w końcu. Irytuje mnie to za każdym razem.
A jak weźmiesz aviomarin po kodeinie to masz jeszcze szanse na wyrzut histaminy. Polecam zakupić apap noc - daje radę, niedrogi i skoro i tak jesz thiocodin to te 500mg paracetamolu Ci nie zaszkodzi (o ile nie jesz tego codziennie, a mam nadzieję, że nie).
w duszy.

Zablokowany
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.